Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τζέρεμι Ρένερ υγεία: Η πρώτη ανάρτηση από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα σοκ
ΚΟΣΜΟΣ

Τζέρεμι Ρένερ υγεία: Η πρώτη ανάρτηση από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα σοκ

Τζέρεμι Ρένερ υγεία: «Είμαι πολύ χάλια τώρα για να γράψω»

Ο Τζέρεμι Ρένερ είπε μέσω Instagram το δικό του «ευχαριστώ» στους θαυμαστές του για τα «καλά τους λόγια», στην πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά το ατύχημα που είχε την Πρωτοχρονιά με το εκχιονιστικό μηχάνημα. Στην λιτή ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράστηκε μια selfie μέσα από το νοσοκομείο, ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια τώρα για να γράψω. Αλλά στέλνω αγάπη σε όλους σας». Υπενθυμίζεται ότι χθες Τρίτη (3/12), η εκπρόσωπος Τύπου του Ρένερ, Σαμάνθα Μαστ, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το ατύχημα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, αναφέροντας ότι ο ηθοποιός βρισκόταν κοντά στο σπίτι του στη Νεβάδα, καθαρίζοντας δρόμους.

Η ανάρτηση του Τζέρεμι Ρένερ στο Instagram

Όπως ήταν φυσικό τα σχόλια και οι ευχές προκειμένου ο Τζέρεμι Ρένερ να επιστρέψει γρήγορα υγιής στο σπίτι του έπεσαν «βροχή» από διάσημους και μη. O Ρένερ είναι ιδιοκτήτης ενός ράντσου που βρίσκεται στη λίμνη Τάχο στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα. Σύμφωνα με τον Guardian μεγάλο μέρος των ΗΠΑ επλήγη από τη «χιονοθύελλα του αιώνα» με τουλάχιστον 60 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους σε όλη τη χώρα. Ο Ρένερ απομάκρυνε το χιόνι την Κυριακή, ώστε τα μέλη της οικογένειάς του να μπορέσουν να αναχωρήσουν από την κατοικία του, αφού έκαναν μαζί τις γιορτές, ανέφερε η εκπρόσωπός του, ενώ όπως επισημάνθηκε λίγο αργότερα άτομα από το οικογενειακό του περιβάλλον ήταν μαζί του όταν συνέβη το τρομακτικό ατύχημα.

«Ο Τζέρεμι σημειώνει πρόοδο και είναι ξύπνιος, μιλάει και είναι ευδιάθετος», ανέφερε η Μαστ στην ανακοίνωσή της. «Παραμένει στη ΜΕΘ σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Είναι συγκλονισμένος από την εκδήλωση αγάπης και υποστήριξης. Η οικογένεια ζητά να συνεχίσετε να κάνετε θετικές σκέψεις, ενώ αναρρώνει μαζί με τους οικείους του», κατέληξε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις