Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μωρό – Αλιάκμονας: Προφυλακίστηκε η 29χρονη μητέρα
ΕΛΛΑΔΑ

Μωρό – Αλιάκμονας: Προφυλακίστηκε η 29χρονη μητέρα

Μωρό - Αλιάκμονας: Στην τρίωρη απολογία της ισχυρίστηκε πως το βρέφος μπουσούλησε και έπεσε μόνο του στο νερό

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε μετά την απολογία της η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται για τον θάνατο του 11 μηνών βρέφους στον Αλιάκμονα.

«Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα το βοηθούσα, δεν το πέταξα στο νερό, μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι» είπε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα η 29χρονη αλλά οι εξηγήσεις της δεν έπεισαν και κρίθηκε προφυλακιστέα, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Διαβατών. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η γυναίκα άκουσε ψύχραιμη την απόφαση.

Τι είπε η 29χρονη παιδοκτόνος για τον πνιγμό του παιδιού της στον Αλιάκμονα

Η 29χρονη δεν αποδέχεται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Φέρεται να υποστηρίζει ότι έπαιζε με το μωρό δίπλα στο ποτάμι, όταν το βρέφος έπεσε στο νερό και καθώς εκείνη δεν ήξερη μπάνιο και το άφησε. Ακολούθως πήρε ταξί και έφυγε από το φράγμα. Ο οδηγός του ταξί μιλώντας στην ΕΡΤ υποστήριξε ότι τίποτα δεν κίνησε τις υποψίες του και ότι η 29χρονη ήταν απολύτως ήρεμη. «Ηταν νορμάλ, κανονική, όπως όλος ο κόσμος, δεν ήταν αγχωμένη», είπε ο οδηγός. Η 29χρονη αρνείται ακόμη ότι στη συνέχεια, μετά το θάνατο του παιδιού της πήγε σε ξενοδοχείο για ρεβεγιόν.

Φέρεται να πάσχει από βαριά ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικά ιδρύματα με τελευταία φορά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Λάμβανε, ακόμη, φαρμακευτική αγωγή την οποία φέρεται να είχε διακόψει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις