Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μανουσάκης για Αγγελόπουλο: “Εγώ δεν ξέρω καν ποιος είναι, μήπως τα φτιάχνει αυτός μόνος του;”
LIFESTYLE

Μανουσάκης για Αγγελόπουλο: “Εγώ δεν ξέρω καν ποιος είναι, μήπως τα φτιάχνει αυτός μόνος του;”

Μανουσάκης για Αγγελόπουλο: O σκηνοθέτης απάντησε για όσα λέγονται ότι ο πρώην παίκτης του Survivor θα πρωταγωνιστήσει στην επιστροφή της σειράς «Τμήμα Ηθών»

Όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό, η επιτυχημένη αστυνομική σειρά «Τμήμα Ηθών» επιστρέφει με νέα επεισόδια. Κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν μάλιστα ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών. Ωστόσο ο Μανούσος Μανουσάκης διέψευσε κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη πληροφορία, αφού όπως αποκάλυψε δεν τον γνωρίζει καν.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο σκηνοθέτης δήλωσε: «Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο δεν είχε γίνει και η ιστορία με τον Γιάννη Σμαραγδή; Τώρα επανέρχεται. Εγώ δεν ξέρω καν ποιος είναι. Μήπως τα φτιάχνει αυτός μόνος του; Γιατί είναι η δεύτερη φορά τώρα. Δεν το γνωρίζω. Μόνος του τα κάνει. Σε δουλειά μου θα έπαιρνα κάποιον ο οποίος θα ήταν αποφασισμένος να δουλέψει, να μελετήσει, να ασχοληθεί».

Τι είχε συμβεί με τον Γιάννη Σμαραγδή

O Γιάννης Σμαραγδής είχε παραχωρήσει μία συνέντευξη τον περασμένο Νοέμβριο στην εκπομπή «Πρωινό», στην οποία αναφέρθηκε στη νέα του ταινία για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια και ξεκαθάρισε τα όσα ακούγονται για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον ρόλο του Αλέξανδρου Υψηλάντη. «Πριν από 3 χρόνια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε έρθει στο γραφείο μου με μια φίλη μου δημοσιογράφο για να τον συμβουλεύσω για την υποκριτική. Του είπα να πάει να διορθώσει τη φωνή του, γιατί είναι διαφορετική με το σώμα του και να πάει να σπουδάσει υποκριτική. Έκτοτε, αυτός έκανε διάφορες προσπάθειες να έρθει σε επαφή μαζί μου, τηλεφωνικές και κάποια μηνύματα στα οποία δεν ανταποκρίθηκα με κανένα τρόπο. Ο σκηνοθέτης δεν κάνει μαθήματα υποκριτικής στους ηθοποιούς» ανέφερε αρχικά ο σκηνοθέτης.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Σμαραγδής συμπλήρωσε για τα δημοσίευματα που κυκλοφόρησαν και αφορούσαν στη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Όταν βγήκε αυτό το δημοσίευμα, πήρα τη δημοσιογράφο και της είπα “Τι είναι αυτές οι ασχήμιες; Πάρε τον τηλέφωνο και πες του να βγει να το διαψεύσει”. Τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ακριβώς τι να γράψει. Δεν το έκανε. Μετά πήρα τηλέφωνο αυτό που λέει ότι είναι ο διανομέας και μετά αποσύρθηκε και του λέω “Εσύ το έχεις κάνει”. Και μου είπε: “Το είπα σε μια δημοσιογράφο φίλη μου, αλλά δεν είπα εγώ να παίξει τον Υψηλάντη”. Του είπα να βγει να τα πει αυτά. Όχι μόνο δεν βγήκε, αλλά μου είπε: “Εάν δεν παίξει ο Ντάνος στην ταινία, αποσύρομαι”. Και του είπα μια κουβέντα που λέμε στην Κρήτη… Και μου έκλεισε το τηλέφωνο» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις