Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εμιλιάνο Μαρτίνεζ – σκύλος: “Χρυσάφι” για τον τετράποδο που φυλά το μετάλλιο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εμιλιάνο Μαρτίνεζ – σκύλος: “Χρυσάφι” για τον τετράποδο που φυλά το μετάλλιο

Εμιλιάνο Μαρτίνεζ - σκύλος: Ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ αγόρασε ένα βελγικό Μαλινουά για το σπίτι του στην Αγγλία

Το ποσό των 22.000 ευρώ έδωσε ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ για να αποκτήσει ένα βελγικό Μαλινουά που θα προστατέψει την οικογένειά του στο Μπέρμιγχαμ αλλά και το μετάλλιο που κέρδισε με την Αργενινή στο Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και καλύτερος τερματοφύλακας του Μουντιάλ σύμφωνα με την Daily Star έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσει έναν σκύλο που χρησιμοποιεί η Ειδική Μονάδα του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών και η Ειδική Αεροπορική Υπηρεσία στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο σκύλος φύλακας

Τον σκύλο αγόρασε από το πρακτορείο Elite Protection Dogs, το οποίο έχει διάσημους πελάτες όπως ο Λιορίς και ο Αρτέτα. Ο Μαρτίνεζ παίζει στην Άστον Βίλα μαζί με την οικογένεια του και προχώρησε σε αυτή την κίνηση αφού το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι ληστείες και οι απόπειρες ληστειών σε ποδοσφαιριστές στη Μεγάλη Βρετανία. Θυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια του Μουντιάλ “θύμα” έπεσε ο Ραχίμ Στέρλινγκ ο οποίος άφησε την αποστολή της Αγγλίας στο Κατάρ για να επιστρέψει στο Νησί για να είναι δίπλα στην οικογένειά του και αφού όλα ήταν εντάξει επέστρεψε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις