Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Καστάνη σχέση: «Δεν με απασχολεί η απιστία, αν ο σύντροφός μου είναι καλά μαζί μου»
LIFESTYLE

Ελένη Καστάνη σχέση: «Δεν με απασχολεί η απιστία, αν ο σύντροφός μου είναι καλά μαζί μου»

«Ζήσαμε την σεξουαλική επανάσταση και τώρα έντρομη κοιτάζω τα νέα παιδιά»

Η Ελένη Καστάνη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, το Εθνικό Θέατρο, αλλά και την απιστία. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, αναφέρθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star», όπου και συμμετείχε. «Ήταν το αντίδοτό μου το πρωινάδικο. Όταν με φωνάξανε, το πρώτο πράγμα που ρώτησα ήταν “γιατί εγώ, πώς το σκεφτήκανε;”. Κάποιο ρόλο θα έπαιξε ότι εξομολογούμαι στις εκπομπές για τις σχέσεις μου και τη σχέση που είχα με τον πρώην σύζυγό μου», δήλωσε. «Όταν ήμασταν νέοι, πριν τα social media, υπήρχε μόνο το τηλέφωνο. Έλεγα λοιπόν, τότε στον Μιχάλη Ρέππα ότι πρέπει να ανοίξω ένα μαγαζί που να λέγεται το “κλαψάδικο της Ελένη”, να με παίρνουν να λένε τον πόνο τους», συμπλήρωσε και τόνισε πως: «Όλους τους ανθρώπους τους ενδιαφέρει πρώτα ο έρωτας, οι σχέσεις και μετά η δουλειά τους».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον πρώην σύζυγό της. «Δεν φοβάμαι το ρίσκο κι η ζωή το έδειξε. Παντρεύτηκα τον Γιάννη, που ήταν και 7 χρόνια νεότερος και αυτοδημιούργητος. Ήταν πολύ προχωρημένο που παντρεύτηκα κάποιον μικρότερο. Όταν τον είδα είπα “τι κούκλος είναι αυτός;” κι αυτός ρώτησε “ποια είναι αυτή η πολυμίλα;”. Μαζί μου έγινε φωτογράφος και σπούδασε, ακόμα έψαχνε τι θα κάνει», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το κομμάτι της απιστίας, η ηθοποιός εξήγησε,

«Δεν με απασχολεί η απιστία, αν ο σύντροφός μου είναι καλά μαζί μου. Κάτι θα είναι επικίνδυνο, όταν έχει επίπτωση ανάμεσά μας. Έχω κάνει και τις γελοιότητες, να ψάχνω σε σπίτια να δω αν είναι η μηχανή από κάτω. Στην αρχή, αν μάθεις ότι σε έχουν απατήσει, είσαι τσιτωμένος, σε πιάνει ζήλια. Μετά περνάει ο χρόνος και τα απαλύνει».

«Ήμουν πάντα πιστή. Ομολογώ όμως, ότι μου έχει τύχει στη δουλειά με συνάδελφο που παίζαμε μαζί, να κλονιστώ. Δεν το προχώρησα ποτέ. Ήταν μπλέξιμο τότε κι είχε επίπτωση στο επαγγελματικό. Αν σε ξεπερνάει, τότε υποκλίνομαι, να το ακολουθήσεις. Αλλά, γενικώς, είναι κίνδυνος στη δουλειά», είπε.

Η ηθοποιός μίλησε επίσης, για την περίοδο της σεξουαλικής επανάστασης

«Ζήσαμε την σεξουαλική επανάσταση και τώρα έντρομη, κοιτάζω τα νέα παιδιά. Πόσο διαφορετικό είναι δηλαδή αυτό από τη δική μας εποχή. Ήταν όλα πολύ διαφορετικά. Φλέρταρες πιο έντονα, υπήρχε η επαφή, υπήρχε το μάτι, υπήρχε η ομορφιά του φλερτ. Μπορούσες να πας σε ένα μπαράκι και να κοιτάξεις τον άλλον απέναντι και να σου κάνει κλικ. Αυτό τώρα είναι εγκλωβισμένο σε μια οθόνη και σε μια άλλη μορφή ερωτισμού», εξήγησε. Τέλος, αναφέρθηκε στις εξετάσεις που έδωσε στο Εθνικό Θέατρο. «Είχα δώσει εξετάσεις στο Εθνικό και με είχαν απορρίψει. Ήθελαν πιο ψηλές, πιο θεωρητικές και με ωραίες φωνές για να παίζουν στις τραγωδίες και τους χορούς», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις