Θερμαϊκός σκουπίδια: Μετά τα πατίνια πετάνε και… ηλεκτρικά ποδήλατα

ΕΛΛΑΔΑ

Θερμαϊκός σκουπίδια: Μετά τα πατίνια πετάνε και… ηλεκτρικά ποδήλατα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Θερμαϊκός σκουπίδια: Τουλάχιστον τρία ηλεκτρικά ποδήλατα έχουν πεταχθεί στον Θερμαϊκό

30.12.2022 | 11:46

Δεν βάζουν μυαλό, απ’ ότι φαίνεται στη Θεσσαλονίκη, που πετάνε κάθε λογής πράγματα μέσα στη θάλασσα του Θερμαϊκού. Μετά λοιπόν την επιδημία ρίψης πατινιών στον Θερμαϊκό, φαίνεται πως ήρθε η σειρά των… ηλεκτρικών ποδηλάτων. Όπως αποκαλύπτει με φωτογραφίες και με βίντεο το GRTimes, στα νερά του Θερμαϊκού “κολυμπάνε” τουλάχιστον τρία ηλεκτρικά ποδήλατα τα οποία σταδιακά θα αρχίσουν να οξειδώνονται όλο και πιο πολύ, με κίνδυνο να διαρρεύσουν στο νερό, επικίνδυνες ουσίες από τις μπαταρίες τους.

Δεν έχει γίνει γνωστό το πώς ακριβώς βρέθηκαν τα συγκεκριμένα ποδήλατα μέσα στο νερό, αν όμως λάβει κανείς υπόψιν το τι είχε γίνει τα δύο πρώτα χρόνια της πανδημίας όταν και είχαν ανασυρθεί δεκάδες ηλεκτρικά πατίνια, μπορεί εύκολα να βγάλει το συμπέρασμα πως κάποιοι μπορεί να τα έριξαν ακόμη και για πλάκα.

Αποκρουστικές εικόνες στη Θεσσαλονίκη – Νεκρά ποντίκια ξεβράστηκαν στον Θερμαϊκό

Να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα ποδήλατα βρίσκονται στην Παλαιά παραλία, δηλαδή από το λιμάνι μέχρι τον Λευκό Πύργο που είναι και το πιο πολυσύχναστο σημείο και ενδεχομένως στη Νέα παραλία να υπάρχουν αρκετά ακόμη ποδήλατα, τα οποία βρίσκονται στη θάλασσα.






Exit mobile version