Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λιόσια – ληστεία σε μίνι μάρκετ: Βίντεο σοκ με τον δράστη να σημαδεύει μητέρα και το βρέφος της
ΕΛΛΑΔΑ

Λιόσια – ληστεία σε μίνι μάρκετ: Βίντεο σοκ με τον δράστη να σημαδεύει μητέρα και το βρέφος της

Λιόσια - ληστεία σε μίνι μάρκετ: Το βίντεο έφερε ο Alpha στην δημοσιότητα

Θρασύτατος ληστής σε μίνι μάρκετ στα Λιόσια, έφτασε στο σημείο να στρέψει το όπλο του και να απειλήσει μία μητέρα που κρατούσε στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της! Στο βίντεο που έφερε ο Alpha στην δημοσιότητα, ο ληστής πάει στο ταμείο με μάσκα, καπέλο και γυαλιά ηλίου και πηγαίνει απευθείας στη γυναίκα που ήταν στο ταμείο, απαιτώντας τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή. Οταν είδε δίπλα μία γυναίκα με το μωρό στα χέρια της, δεν δίστασε να στρέψει το όπλο πάνω στο βρέφος, για να πανικοβάλει ακόμη περισσότερο την υπάλληλο και να την αναγκάσει να του δώσει τα χρήματα.

«Ποιος άνθρωπος, με τι ψυχή σημαδεύει ένα βρέφος; Τι του έκανε για να το σημαδεύει με τέτοιο μίσος; Για 200 ευρώ;» λέει η σοκαρισμένη μητέρα στον Alpha. H ληστεία έγινε παραμονή Χριστουγέννων. «Τεράστιο σοκ. Μόνο η σκέψη ότι η οικογένειά σου απειλείται. Η κόρη μου 4,5 ετών το βίωσε όλο αυτό και ακόμη και σήμερα μιλάει γι’ αυτό» είπε η υπάλληλος. Η αστυνομία εκτιμά πως ο δράστης είχε συνεργό και θεωρεί πως πρόκειται για τα ίδια άτομα που έπραξαν ληστεία σε άλλο μίνι μάρκετ στην περιοχή.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις