Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αιμίλιος Περδικάρης έμφραγμα: Σοβαρή περιπέτεια για τον διευθυντή του ΑΠΕ
ΕΛΛΑΔΑ

Αιμίλιος Περδικάρης έμφραγμα: Σοβαρή περιπέτεια για τον διευθυντή του ΑΠΕ

Αιμίλιος Περδικάρης έμφραγμα: Η ανάρτησή του στο Facebook.

Έμφραγμα υπέστη ο 43χρονος δημοσιογράφος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ – ΜΠΕ, Αιμίλιος Περδικάρης. Ο Αιμίλιος Περδικάρης έκανε γνωστή την περιπέτεια υγείας που πέρασε με ανάρτησή του στο Facebook, στην οποία σημειώνει μεταξύ άλλων πως λέξεις όπως “έμφραγμα”, “ισχαιμικό”, “μυοκαρδίτιδα” τις μετρά πλέον αλλιώς “ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι στα επείγοντα ή αργότερα στο χειρουργικό τραπέζι και στο θάλαμο”. Ο κ. Περδικάρης έγινε δέκτης ευχών από φίλους και συναδέλφους δημοσιογράφους κάτω από την ανάρτησή του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Περδικάρη:

Έμφραγμα, ισχαιμικό, μυοκαρδίτιδα, τροπονίνη, υποκινησία, κλάσμα εξώθησης, στεφανιογραφία, κεντρική αρτηρία, στένωση, αρρυθμίες, θωρακαλγία, θρομβοφλεβίτιδα, περικάρδιο (προσοχή: όχι περδικάριo, έτσι;). Τις περισσότερες λέξεις τις ξέρεις – κάποιες μπορεί να τις μαθαίνεις τώρα. Όλες όμως τις “διαβάζεις” και τις μετράς αλλιώς όταν τις ακούς ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι στ

α επείγοντα ή αργότερα στο χειρουργικό τραπέζι και στο θάλαμο. Τις συνοδεύεις αρχικά από διάφορες σκέψεις. Όχι παραδόξως για το πώς έφτασες εδώ, αλλά για το αν υπάρχει μέλλον και ποιο είναι αυτό. Σκέφτεσαι ακαριαία πως θες να προλάβεις σε λίγες μέρες μια ακόμη στροφή στο ημερολόγιο, να μπεις στα 43. Να συνεχίσεις να “γράφεις” χιλιόμετρα. Τελικά, μία εβδομάδα μετά, συνεχίζουμε. Έρχονται τα 43, πάμε για 44, 45, 46… και βλέπουμε. Γιατί ναι μεν είναι περίεργο που κάποια πράγματα και κάποιες καταστάσεις χωρίζουν τη ζωή σου σε “πριν” και “μετά”, αλλά το σημαντικό είναι να υπάρχει το “μετά”. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Δεν αγνοούμε τα συμπτώματα. Σπεύδουμε. Ζητάμε βοήθεια – από τους ειδικούς και όχι από… χαρτορίχτρες. Άσε που κάπως έτσι νικάμε στο φινάλε και τους φόβους μας για τις βελόνες, τα νυστέρια και όλα αυτά!”

Έπαθε έμφραγμα ο δημοσιογράφος και διευθυντής του ΑΠΕ, Αιμίλιος Περδικάρης - Σε ηλικία 43 ετών
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις