Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πυροβολισμοί – λεωφόρος Λαυρίου: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε βενζινάδικο
ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί – λεωφόρος Λαυρίου: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε βενζινάδικο

Πυροβολισμοί - λεωφόρος Λαυρίου: Πού εστιάζονται οι έρευνες

Σοκ προκάλεσαν οι πυροβολισμοί που σημειώθηκαν έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων στην λεωφόρο Λαυρίου 77, στα Γλυκά Νερά, λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, δύο άγνωστοι άνδρες οι οποίοι επέβαιναν σε ΙΧ μάρκας Smart προσέγγισαν το βενζινάδικο αλλά από το αντίθετο ρεύμα της λεωφόρου Λαυρίου και πυροβόλησαν δύο φορές στον αέρα. Από το χτύπημα έμειναν στο έδαφος οι κάλυκες τους οποίους βρήκε η Αστυνομία. Αμέσως μετά οι δράστες εξαφανίστηκαν

Το συγκεκριμένο βενζινάδικο ανήκει στην ίδια οικογένεια με το θύμα που είχε πυροβοληθεί στο βενζινάδικο του Γέρακα, τον περασμένο Ιούνιο. Εργαζόμενος στο πρατήριο υγρών καυσίμων ενημέρωσε την Άμεση Δράση η οποία έφτασε στο σημείο προκειμένου να διεξάγει τις απαραίτητες έρευνες. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο εργαζόμενος στο πρατήριο είπε στην Αστυνομία ότι οι δράστες πυροβόλησαν στον αέρα, κάτι που δείχνει πως έχει χαρακτήρα «προειδοποιητικού» χτυπήματος. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο για συμβόλαιο θανάτου, με τις έρευνες να εστιάζονται στις σχέσεις κυκλωμάτων λαθρεμπόρων και της λεγόμενης Greek mafia, σύμφωνα με το iefimerida.

Η δολοφονία στη Λεωφόρο Μαραθώνος

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο, είχε δολοφονηθεί εν ψυχρώ ο 38χρονος Γιώργος Μήτσου.  Το θύμα είχε απασχολήσει τις Αρχές και συγκεκριμένα το Τμήμα Εκβιαστών το 2018 όταν είχε εμπλακεί σε υπόθεση εκβιασμού, ενώ το συγκεκριμένο πρατήριο είχε γίνει στόχος επίθεσης με χειροβομβίδα. Ο 38χρονος φέρεται να είχε ανοιχτούς λογαριασμούς για αυτό είχε επιλέξει να κινείται με ένα πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο διέθετε αλεξίσφαιρα τζάμια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εκμυστηρευθεί πως δέχεται απειλές από συγκεκριμένα άτομα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις