Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γλυκά νερά – πυροβολισμοί: Οι ομοιότητες με την εκτέλεση στον Γέρακα
ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά νερά – πυροβολισμοί: Οι ομοιότητες με την εκτέλεση στον Γέρακα

Γλυκά νερά - πυροβολισμοί: Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 11:30 στα κεντρικά της Άμεσης Δράσης ύστερα από αναφορά για πυροβολισμούς στα Γλυκά Νερά

Συναγερμός σήμανε στα Γλυκά Νερά, όταν έπεσαν πυροβολισμοί σε βενζινάδικο στη Λεωφόρο Λαυρίου. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, ενώ στην περιοχή έσπευσε άμεσα δύναμη της αστυνομίας. Ο δράστης,  πυροβόλησε δυο φορές στον αέρα και στη συνέχεια διέφυγε.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ΙΧ πέρασε έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων και ο οδηγός του πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα. Στο σημείο βρέθηκαν οι κάλυκες, ενώ αστυνομικοί ερευνούν τον χώρο αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας. Το βενζινάδικο ανήκει στην ίδια οικογένεια με το θύμα πυροβολισμού σε πρατήριο στον Γέρακα τον Ιούνιο.

Η ψυχρή εκτέλεση στον Γέρακα

Τότε ο 38χρονος ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων στον Γέρακα εκτελέστηκε με 15 σφαίρες όταν έφθασε στην επιχείρησή του και αφού βγήκε από το θωρακισμένο αυτοκίνητό του. Ο πατέρας του είχε καταγγείλει κυκλώματα προστασίας που σκότωσαν το γιο του επειδή δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις τους.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις