Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Ευαγγελάτος: “Χριστούγεννα πια για μένα δεν είναι τα δώρα ή τα φωτάκια…”
LIFESTYLE

Νίκος Ευαγγελάτος: “Χριστούγεννα πια για μένα δεν είναι τα δώρα ή τα φωτάκια…”

Ο Νίκος Ευαγγελάτος είπε πως για εκείνον χαρά αυτές τις γιορτινές μέρες παίρνει από την οικογένεια του

Χριστούγεννα πια για μένα δεν είναι τα δώρα ή τα φωτάκια εξομολογήθηκε ο Νίκος Ευαγγελάτος στη Ρούλα Κορομηλά στο εορταστικό “Σπίτι με το MEGA”, όπου η παρουσιάστρια υποδέχθηκε αγαπημένους ηθοποιούς και παρουσιαστές του καναλιού. Οπως είπε ο δημοσιογράφος στέλνοντας τις δικές του ευχές για τις γιορτές “πρώτα απ’ όλα να είναι καλές οι γιορτές που περνάμε και να είναι καλή η χρονιά που έρχεται. Με τα χρόνια λίγο τα πράγματα αλλάζουν, αλλάζουν και αυτά που ζούμε και περνάμε στη γιορτινή περίοδο”

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του MEGA συνέχισε τονίζοντας πως “Έτσι, λοιπόν, για μένα είναι μια μεγάλη χαρά αυτές οι μέρες σπάνια πια να είναι εδώ τα παιδιά μου και να ‘ναι όλη η οικογένειά μου ξανά εδώ. Επειδή τα δύο από τα τρία μου παιδιά ζουν στο εξωτερικό, Χριστούγεννα πια για μένα δεν είναι τα δώρα ή τα φωτάκια. Είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό: είναι να δω τα ξενάκια μου, αυτά που είναι μακριά και πάντα με πολλή συγκίνηση και ανυπομονησία περιμένω και εγώ και η Τατιάνα”.

“Να έχουμε όλοι τέτοιες ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές, γλυκές και ζεστές γιορτές. Μια υπέροχη χρονιά το 2023” έκλεισε το μήνυμά του ευχόμενος ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις