Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Φαμπιάν Ο’ Νιλ πέθανε: Νέο σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φαμπιάν Ο’ Νιλ πέθανε: Νέο σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Φαμπιάν Ο' Νιλ πέθανε: Ο βετεράνος άσος, τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στην εντατική, αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας που του είχε προκαλέσει το αλκοόλ.

Ακόμα μία τραγική είδηση, ακόμα ένα ισχυρό πλήγμα στον κόσμο του ποδοσφαίρου, καθώς “έφυγε” από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 49 ετών, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, Φαμπιάν Ο’ Νιλ. Ο “El Mago” όπως τον αποκαλούσαν οι θαυμαστές του. Ο βετεράνος άσος, τον τελευταίο καιρό, νοσηλευόταν στην εντατική, αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας που του είχε προκαλέσει το αλκοόλ. Η είδηση της απώλειας του, σκόρπισε θλίψη στην πατρίδα του την Ουρουγουάη αλλά και την Ιταλία όπου έπαιξε με την Γιουβέντους, την Κάλιαρι και την Περούτζια.

Ο Ο’ Νιλ είχε χάσει όλη την περιουσία του, εξαιτίας της κακής διαχείρισης που είχε κάνει, ενώ μετά το φινάλε της καριέρας του είχε εθιστεί στον τζόγο και το αλκοόλ. Ο Ο’ Νιλ ήταν ένας σωματικά δυνατός μέσος, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1992 με τη Νασιονάλ στο Μοντεβιδέο. Τον Ιανουάριο του 1996 μετακόμισε στην Κάλιαρι, όπου έπαιξε για τέσσερα χρόνια. Τη σεζόν 2000/2001 έπαιξε δεκατέσσερα παιχνίδια για τη Γιουβέντους υπό τον Μαρτσέλο Λίπι, όπου μοιραζόταν τα αποδυτήρια με παίκτες όπως οι Έντουιν βαν ντερ Σαρ, Έντγκαρ Ντάβιντς, Ζινεντίν Ζιντάν, Νταβίντ Τρεζεγκέ, Φίλιπο Ιντζάγκι και Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις