Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γη της Ελιάς 22/12: Tι θα δούμε σήμερα Πέμπτη
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γη της Ελιάς 22/12: Tι θα δούμε σήμερα Πέμπτη

Γη της Ελιάς 22/12: Η Ασπασία τρέμει στην ιδέα πως ο γιος της θα πάθει κάτι κακό

Κι όμως, η κόντρα του Δημοσθένη και το μίσος του για τη Δήμητρα δε θα σβήσει έτσι απλά, στην γη της ελιάς. Ο Κίμωνας ξεπερνάει κάθε όριο και πλησιάζει την αγαπημένη του Δήμητρα, ανακοινώνοντας σε όλους πως θέλει να την παντρευτεί! Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι θα παραμείνει μαζί, ως το τέλος. Ο Κίμωνας είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της και κάνει τα πάντα για να την βλέπει ευτυχισμένη. Το ίδιο ισχύει και για την Δήμητρα, η οποία πετά στα σύννεφα από αυτόν τον ξαφνικό έρωτα. Ο Δημοσθένης τρελαίνεται στην ιδέα πως μέσα στο σπίτι του θα μπει μια αστυνόμος. Ο Κίμωνας ανακοινώνει στην οικογένειά του πως θα κάνει πρόταση γάμου στη Δήμητρα, αγνοώντας την οργή του Δημοσθένη, στην γη της ελιάς.

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου για όλους. Η Ασπασία τρέμει στην ιδέα πως ο γιος της θα πάθει κάτι κακό, από τον ίδιο του τον πατέρα. Ο Δημοσθένης είναι αποφασισμένος να διαλύσει αυτόν τον γάμο, ακόμη κι αν χρειαστεί να βάψει τα χέρια του με αίμα.. Έτσι, για άλλη μια φορά, χρησιμοποιεί τις γνωριμίες του και δίνει εντολή θανάτου. Πιο συγκεκριμένα, πλησιάζει άνδρες του κυκλώματος και τους ζητά να βγάλουν από τη μέση την Δήμητρα, την υπαστυνόμο της Μάνης. Μόνο έτσι ο γιος του θα κόψει για πάντα επαφές μαζί της και θα απαλλαχθούν από την παρουσία της.

Ο Δημοσθένης βγαίνει εκτός εαυτού

Φαίνεται πως αυτός ο έρωτας δε σβήνει εύκολα. Παρά τις προσπάθειες του Δημοσθένη και της Ασπασίας, ο νεαρός γιος τους δε λογικεύεται. Μάλιστα, ο Κίμωνας σκέφτεται να κάνει πρόταση γάμου στην Δήμητρα, ανατρέποντας τα δεδομένα, στην γη της ελιάς. Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι θα παραμείνει μαζί, ως το τέλος. Ο Κίμωνας είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της και κάνει τα πάντα για να την βλέπει ευτυχισμένη. Το ίδιο ισχύει και για την Δήμητρα, η οποία πετά στα σύννεφα από αυτόν τον ξαφνικό έρωτα. Ο Δημοσθένης τρελαίνεται στην ιδέα πως μέσα στο σπίτι του θα μπει μια αστυνόμος. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, ο Κίμωνας ανακοινώνει στην οικογένειά του πως θα κάνει πρόταση γάμου στη Δήμητρα, αγνοώντας τις συνέπειες, στην γη της ελιάς. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου για όλους. Η Ασπασία τρέμει στην ιδέα πως ο γιος της θα πάθει κάτι κακό, από τον ίδιο του τον πατέρα. Ο Δημοσθένης είναι αποφασισμένος να διαλύσει αυτόν τον γάμο, ακόμη κι αν χρειαστεί να βάψει τα χέρια του με αίμα..

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις