Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρονάλντο – συμβόλαιο: H πρόταση της Αλ Νασρ στον ποδοσφαιριστή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρονάλντο – συμβόλαιο: H πρόταση της Αλ Νασρ στον ποδοσφαιριστή

Ρονάλντο - συμβόλαιο: Η «Μarca» αναφέρει πως το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ θα έχει ισχύ μέχρι το 2030, με σκοπό ο Πορτογάλος να είναι ο πρεσβευτής της Σαουδικής Αραβίας στο Μουντιάλ, για το οποίο «τρέχει» υποψηφιότητα συνδιοργάνωσης με Ελλάδα και Αίγυπτο

Το deal μεταξύ Αλ Νασρ και Κριστιάνο Ρονάλντο αποκτά διαρκώς όλο και περισσότερες πιθανότητες, αφού ο Πορτογάλος ταξίδεψε με την οικογένειά του στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας το βράδυ της Τετάρτης (21/12). Μετά το άδοξο «αντίο» του στα Μουντιάλ, ο 37χρονος σούπερ σταρ βρίσκεται ενώπιον της μεγάλης απόφασης για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος προς το παρόν δύσκολα θα είναι στην Ευρώπη μιας καθώς ακόμα αγνοείται η πρόταση που να πληροί τις προϋποθέσεις του και το τελευταίο «άκυρο» φέρεται πως ήρθε από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Έτσι, ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας και η μυθική πρόταση των 213 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως μοιάζουν με μονόδρομο όσο περνούν οι μέρες, με τη «Marca» που αποκάλυψε πρώτη την επικείμενη συμφωνία να παρουσιάζει νέες λεπτομέρειες, στις οποίες περιλαμβάνεται και το όνομα της Ελλάδας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Το νέο συμβόλαιο

Συγκεκριμένα, το ηγεμονικό συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα έχει ισχύ μέχρι το 2030. Τα πρώτα δυόμισι χρόνια ως παίκτης και τα υπόλοιπα ως πρεσβευτής της Σαουδικής Αραβίας στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει το Μουντιάλ του 2030. Κι εδώ μπλέκεται η Ελλάδα, η οποία περιλαμβάνεται στην προς υποβολή υποψηφιότητα για συνδιοργάνωση του τουρνουά από κοινού με την Αίγυπτο. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι απολαβές του CR7 για τον ρόλο του πρεσβευτή, θα ξεπεράσουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ που θα αμείβεται ως παίκτης για τα επόμενα δυόμισι χρόνια.

‘Οπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να βολιδοσκοπεί τις συνθήκες ζωής και εργασίας μαζί με τη σύντροφό του, Χεορχίνα Ροντρίγκες κι αν ικανοποιηθούν από όσα θα δουν τις προσεχείς μέρες στο Ριάντ και δεν υπάρξει ικανοποιητική πρόταση από τη Γηραιά Ήπειρο μέχρι το τέλος του 2022, τότε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου θα μετακομίσει οριστικά στη Σαουδική Αραβία.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις