Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μέσι – Μουντιάλ 2022: «Αργεντινή σε αγαπώ, με τα καλά και τα άσχημα»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσι – Μουντιάλ 2022: «Αργεντινή σε αγαπώ, με τα καλά και τα άσχημα»

Μέσι - Μουντιάλ 2022: «Αργεντινή σε αγαπώ, με τα καλά και τα άσχημα», έγραψε ο 35χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής και μέσα σε μια ώρα έφτασε τα 10 εκατομμύρια likes

Μία ημέρα μετά την εντυπωσιακή παρέλαση της εθνικής Αργεντινής στους δρόμους του Μπουένος Άιρες, ο Λιονέλ Μέσι έστειλε το δικό του ιδιαίτερο μήνυμα στους συμπατριώτες του μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Pulga που πήρε μια χώρα από το χέρι και την οδήγησε στα ουράνια με την κατάκτηση του 3ου Παγκοσμίου Κυπελλου της ιστορίας της Αλμπισελέστε με την επιστροφή του στην πατρίδα του από τα γήπεδα του Κατάρ αντιλήφθηκε το μέγεθος της επιτυχίας, μέσα από τις εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό του, με τον ίδιο να νιώθει ευγνώμων για όλα αυτά και να το δείχνει μέσω των social media.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

“Αργεντινή σε αγαπώ”

“Μην προσπαθείτε να το καταλάβετε. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, με τα καλά και τα άσχημα, ΣΕ ΑΓΑΠΩ”, έγραψε ο 35χρονος με την ανάρτησή του να συγκεντρώνει πάνω από 9.000.000 likes μέσα σε μία ώρα από τη δημοσίευσή της και να συνοδεύει φωτογραφία του πάνω στο ανοιχτό πούλμαν όπου κρατούσε το βαρύτιμο τρόπαιο του Μουντιάλ.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις