Γη της Ελιάς 21/12: Tι θα δούμε σήμερα Τετάρτη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γη της Ελιάς 21/12: Tι θα δούμε σήμερα Τετάρτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Γη της Ελιάς 21/12: Ο Αλέξης αρχίζει να τρελαίνεται

21.12.2022 | 13:39

H Ευτυχία, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, ξεκαθαρίζει την θέση της απέναντι στον Γιώργη Κουράκο. Ο ίδιος της μιλάει για τον χωρισμό του με την ηρωίδα να δείχνει να μην πείθεται και τόσο πολύ από τα λεγόμενά του!

Οι εκλογές έχουν φέρει αναστάτωση στην κοινωνία της Μάνης και όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα με αγωνία. Πολύ περισσότερο ο Ισίδωρος, ο οποίος θέλει να δει πόσο τον εκτιμούν και τον εμπιστεύονται οι συμπολίτες του. Στο μεταξύ, η υγεία του Κωνσταντίνου πηγαίνει καλύτερα, αλλά είναι εξαντλημένος. Τον επισκέπτεται ο Λυκούργος και προσπαθεί να του μιλήσει για τα μεγάλα ερωτηματικά που τον βασανίζουν.

Ο Αλέξης αρχίζει να τρελαίνεται

Το ίδιο και ο Κουράκος, ο οποίος κάνει με τον Κωνσταντίνο μια πρώτη συζήτηση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη ο πυροβολισμός. Ο εισαγγελέας συναντά τη Μαργαρίτα και την παρακαλεί να μεσολαβήσει, για να φτιάξει η σχέση του με την Αθηνά. Ο Ισίδωρος θα βρεθεί μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη όταν επισκεφθεί απροειδοποίητα την Ιουλία και βρει τον Στάθη στο σπίτι της. Τέλος, απόψε στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, ο Γιώργης κάνει μια συζήτηση με την Ευτυχία, αλλά εκείνη έχει ενδοιασμούς, καθώς δεν είναι σίγουρη κατά πόσο ο χωρισμός είναι οριστικός.

Όπως έχουμε δει στα τελευταία επεισόδια του 2022, ο Αλέξης έχει αρχίσει να τρελαίνεται ξανά, στην γη της ελιάς. Δεν παίρνει τα χάπια του, με αποτέλεσμα να βλέπει την Μυρτάλη σαν εχθρό του στα οράματα που τον ενοχλούν. Η Μυρτάλη έχει πάρει μέσα της την απόφαση να μη του ξανά μιλήσει. Τον θεωρεί υπεύθυνο για όλα τα άσχημα που έχουν συμβεί στη ζωή της ως τώρα. Άλλωστε, εκείνος ήταν η αιτία που χώρισε με τον Χρήστο και τσακώθηκε με την Μαρίνα..

Η Μυρτάλη απειλείται

Οι δυο τους κρατούν αποστάσεις, γεγονός που τσακίζει τον Αλέξη. Ο ίδιος δεν αντέχει μακριά της και κάνει τα πάντα για να την προσεγγίσει ξανά, δίχως αποτέλεσμα. Η αγωγή του δεν πιάνει και όλα γύρω του καταρρέουν. Μόνο μία λύση κυριαρχεί στο μυαλό του: Να σκοτώσει την Μυρτάλη, για να ηρεμήσει μια και καλή! Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μουλόπουλο στο περιοδικό MYtv, ο Αλέξης φέρνει στην επιφάνεια τον παλιό του εαυτό:

Ξεκινά να παρακολουθεί την Μυρτάλη, χωρίς εκείνη να τον αντιλαμβάνεται, γίνεται σκιά του εαυτού της και σχεδιάζει καθημερινά τη δολοφονία της. Στόχος του είναι να την σκοτώσει, για να ηρεμήσει μια και καλή από αυτήν και το κακό που του προκαλεί! Η Μυρτάλη δεν έχει ιδέα τι την περιμένει. Θα καταφέρει να γλιτώσει από τα χέρια του ή όλα θα καταστραφούν; Ο Αλέξης τρελαίνεται και κανείς δε μπορεί να τον βοηθήσει, στην γη της ελιάς.

Ετικέτες
Exit mobile version