Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ – Ρονάλντο: «Χάρη σε αυτόν, εκπλήρωσα τα όνειρά μου»
LIFESTYLE

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ – Ρονάλντο: «Χάρη σε αυτόν, εκπλήρωσα τα όνειρά μου»

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ αποκαλύπτει τι άλλαξε στη ζωή της από τότε που έγινε κορίτσι του Ρονάλντο

Για την χρονιά που φεύγει μίλησε η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, τονίζοντας το πώς η «πιο ευτυχισμένη στιγμή έγινε η πιο θλιβερή» αναφερόμενη στην τραγική απώλεια του γιου της την ώρα της γέννας. Το 28χρονο μοντέλο περίμενε δίδυμα με τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της Κριστιάνο Ρονάλντο τον Απρίλιο, όταν ανακοίνωσαν ότι το αγόρι τους δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Μιλώντας για την καταστροφική απώλεια ενώ πόζαρε για το περιοδικό Elle Spain, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είπε ότι ήταν «η πιο περίπλοκη χρονιά» της ζωής της και πως «δεν θα την ξεχάσει ποτέ». «Αυτή η χρονιά ήταν πιο περίπλοκη της ζωής μου, η πιο ευτυχισμένη στιγμή έγινε και η πιο λυπηρή. Είναι κάτι που θα με συνοδεύει για μια ζωή και που δε θα μπορέσουμε να ξεχάσουμε».

Υπενθυμίζεται πως τον Οκτώβριο του 2021, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι περίμενε δίδυμα, αλλά ο γιος τους πέθανε κατά τη γέννα στις 18 Απριλίου, ενώ η κόρη τους Μπέλα Εσμεράλντα, οκτώ μηνών σήμερα, επέζησε. Το ζευγάρι έχει επίσης άλλη μία κόρη, την 5χρονη Αλάνα, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει έναν γιο, τον 12χρονο Κριστιάνο τζούνιορ και τα δίδυμα Εύα και Ματέο, πέντε ετών, που γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας. Μιλώντας για την οικογένειά της, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ δήλωσε ότι τα παιδιά της είναι το «πιο σημαντικό» πράγμα στη ζωή της, λέγοντας ότι αισθάνεται «τυχερή» για την «όμορφη» οικογένειά της.

«Χάρη στον Ρονάλντο, εκπλήρωσα τα όνειρά μου»

Όσο για τον σύντροφό της, τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Ρονάλντο, παραδέχτηκε ότι η σχέση με ένα τόσο διάσημο πρόσωπο, της επέτρεψε να εκπληρώσει τα όνειρά της. Επέμεινε βέβαια, πως είχε πάντα το ίδιο πάθος και την ίδια ορμή για κάθε δουλειά που έκανε, είτε ήταν καθαρίστρια, είτε πωλήτρια, είτε μοντέλο. Και πρόσθεσε: «Είμαι η κοπέλα του καλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο, αλλά δεν υπάρχει λόγος ο κόσμος – και κυρίως οι γυναίκες – να το χρησιμοποιούν με υποτιμητικό τρόπο». Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Τζορτζίνα είπε πως αν και η φήμη της, την έκανε να χάσει την ανωνυμία της, της έχει δώσει πρόσβαση σε ευκαιρίες που δε θα είχε ποτέ, όπως η συμμετοχή σε εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί. Ωστόσο, τόνιζε πως δεν θέλει ποτέ να ξεχάσει από πού προέρχεται ή πού πηγαίνει, λέγοντας ότι το μόνο που χρειάζεται στη ζωή της είναι η αγάπη της οικογένειάς της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις