Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Λιονέλ Μέσι – σύζυγος: Το love story και η τραγωδία που τους ένωσε
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λιονέλ Μέσι – σύζυγος: Το love story και η τραγωδία που τους ένωσε

Λιονέλ Μέσι - σύζυγος: Είναι παντρεμένος με την Αντονέλα Ροκούζο κι έχουν αποκτήσει μαζί τρεις γιους

Ο κορυφαίος του κόσμου, Λιονέλ Μέσι πέρασε την Κυριακή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου από την Αργεντινή και τη δική του ανάδειξη ως ο καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης. Ο Λιονέλ Αντρές Μέσι Κουτσιτίνι, όπως είναι το ονομά του, γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου 1987 στο Ροσάριο, βορειοανατολικά της Αργεντινής.

Είναι παντρεμένος με την Αντονέλα Ροκούζο κι έχουν αποκτήσει μαζί τρεις γιους. Το ζευγάρι καλωσόρισε τους δύο γιους πριν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου το 2017. Τον επόμενο χρόνο, η Ροκούζο έφερε στον κόσμο και τον τρίτο τους γιο.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Η γνωριμία και η επανασύνδεση μετά την τραγωδία

Ο Μέσι γνώρισε για πρώτη φορά την Αντονέλα όταν ήταν 5 ετών. Παρά τη γλυκιά φιλία τους, ο επαγγελματίας αθλητής έφυγε από την πατρίδα του σε ηλικία 13 ετών για να συνεχίσει τις ποδοσφαιρικές του προπονήσεις στην Ισπανία. Σύμφωνα με την εφημερίδα Para Ti της Αργεντινής, επανασυνδέθηκαν το 2005, όταν ο Μέσι έμαθε ότι η καλύτερη φίλη της Ροκούζο, Ούρσουλα Νοτς, πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και επέστρεψε αεροπορικώς στην Αργεντινή από την Ισπανία για να την παρηγορήσει. Τέσσερα χρόνια μετά, το 2009 αποκάλυψαν δημοσίως τη σχέση τους, την οποία και έκρυβαν από τα μέσα ενημέρωσης επί 1,5 χρόνο.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

O γάμος της χρονιάς – 01.07.17

Ο Μέσι έκανε πρόταση γάμου στην Αντονέλα το 2010, δύο χρόνια πριν υποδεχτούν τον γιο τους, Τιάγκο. Το ζευγάρι, έχει ακόμα δύο γιους, τον Ματέο, που γεννήθηκε το 2015, και τον Τζίρο, που γεννήθηκε το 2018. Η Αντονέλα και ο Λιονέλ το 2017 παντρεύτηκαν, στη γενέτειρά τους, την πόλη Ροσάριο, έχοντας αποκτήσει ήδη τους δύο γιους, όσο η Αντονέλα διένυε την τρίτη εγκυμοσύνη της. “Το ότι επέλεξε την πόλη του για να παντρευτεί, να φέρει τους συντρόφους του από την Μπαρτσελόνα και άλλους καλεσμένους για να ανακαλύψουν τον τόπο που μεγάλωσε δείχνει ακριβώς αυτό που είναι ο Λίο” δήλωσε τότε στο CNN ο πρώην προπονητής του, Ενρίκε Ντομινγκέθ. “Ένας τύπος με στοργή, με μνήμη, ένας ευγνώμων τύπος γιατί όντας αυτός που είναι, θα μπορούσε να είχε παντρευτεί στο καλύτερο μέρος του κόσμου”.

“Μεγαλώνεις και μαθαίνεις. Συλλέγεις εμπειρίες σε όλες τις πτυχές της ζωής, εντός και εκτός γηπέδου” δήλωσε ο Μέσι το 2019 για την πατρότητα. “Το να έχω τρία παιδιά άλλαξε την οπτική μου για τη ζωή, τον τρόπο σκέψης μου και με βοήθησε επίσης να αναπτυχθώ. Παρόλο που υπάρχουν λίγες στιγμές ανάπαυλας στο σπίτι με τρία παιδιά, η Αντονέλα και εγώ προσπαθούμε να απολαμβάνουμε κάθε δευτερόλεπτο μαζί τους, είτε βλέπουμε τηλεόραση, είτε παίζουμε, είτε οτιδήποτε άλλο. Μας αρέσει να μένουμε στο σπίτι και να απολαμβάνουμε αυτές τις στιγμές”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Ποια είναι η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι

Γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1988, με πατέρα επιχειρηματία, ενώ η μητέρα της αφιερώθηκε στην ανατροφή των παιδιών της, αφού η Αντονέλα έχει δύο αδέλφια. Η Αντονέλα Ροκούζο και ο Λιονέλ Μέσι γεννήθηκαν στην ίδια πόλη στο Ροσάριο της Αργεντινής, ενώ για πρώτη φορά γνωρίστηκαν σε παιδική ηλικία, όταν εκείνη ήταν 4 ετών και αυτός 5. Η Αντονέλα Ροκούζο σπούδασε Οδοντολογία πριν προχωρήσει με τις σπουδές της στην Κοινωνική Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο της Αργεντινής. Είναι μοντέλο και οδοντίατρος. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της εγκαταστάθηκε με τον Μέσι στην Ισπανία.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις