Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γη της Ελιάς 19/12: Tι θα δούμε σήμερα Δευτέρα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γη της Ελιάς 19/12: Tι θα δούμε σήμερα Δευτέρα

Γη της Ελιάς 19/12: Η Δήμητρα και ο Κουράκος ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το κύκλωμα

Ο Κίμωνας μπλέκει με την μαφία και φέρνει σε φρικτή θέση την Δήμητρα, στην γη της ελιάς. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν οι αρχές πλησιάζουν σιγά – σιγά το κύκλωμα του Δημοσθένη Καπερνάρου. Όλα ξεκινούν από τον πυροβολισμό του Κωνσταντίνου. Ο Κουράκος μαθαίνει για τις εξελίξεις και σπεύδει στο σημείο, για να αποσπάσει πληροφορίες. Όσο κι αν ο Κωνσταντίνος αρνείται να μιλήσει, η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, γνωρίζοντας πως κάτι άσχημο κρύβεται πίσω από αυτόν τον πυροβολισμό.

Η Δήμητρα και ο Κουράκος ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το κύκλωμα. Σταδιακά, οι έρευνες θα τους οδηγήσουν στον Δημοσθένη, αλλά και στον γιο του, τον Κίμωνα. Φαίνεται πως ο Κίμωνας έχει χωθεί στα δίχτυα της μαφίας, γεγονός που θα σοκάρει την Δήμητρα, στην γη της ελιάς. Αξιοσημείωτο είναι πως ο Κίμωνας δεν έχει ιδέα για τις δουλειές του πατέρα του, ούτε γνώριζε πως οι δουλειές αυτές είναι επικίνδυνες..

Η Δήμητρα νιώθει προδομένη

Η Δήμητρα αισθάνεται προδομένη. Θεωρεί πως ο Κίμωνας την χρησιμοποίησε, για να παρακολουθεί τις κινήσεις των αρχών. Το ζευγάρι αυτό θα περάσει την πρώτη τεράστια κρίση, με τον κίνδυνο να καραδοκεί… Θα καταφέρουν να βγουν αλώβητοι από αυτή την ιστορία, ή ο Δημοσθένης θα δώσει την χαριστική του βολή στην Δήμητρα, για να την απομακρύνει από τις δουλειές του; Όλα κρέμονται από μια κλωστή.

Εκτός ελέγχου ο Αλέξης

Η Μαργαρίτα, μετά την τελευταία συναισθηματική κατραπακία, και αφού πέρασε αρκετός πια καιρός, γνωρίζει ξανά τον έρωτα στη «Γη της Ελιάς», αλλά όταν το μαθαίνει ο Αλέξης γίνεται έξαλλος, θέλοντας να ανατρέψει τα σχέδιά της. Ο Αλέξης παρόλο που διατηρεί σχέση με την Μυρτάλη, παραμένει ψυχολογικά ασταθής, κάτι που δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στην καθημερινότητά του και στις διαπροσωπικές του σχέσεις.

Η κατάσταση θα ξεφύγει γρήγορα κι η ζήλια αρχίζει να θολώνει την κρίση του ολοένα και περισσότερο. Από τη μία ο Αλέξης αρχίζει να ζηλεύει τη Μυρτάλη και τις συναντήσεις της με τον Δημοσθένη, ενώ στη Μάνη ήρθε κι ο Κίμωνας, γεγονός που τον κάνει να νιώθει ανασφάλεια. Την ίδια στιγμή, στη ζωή της Μαργαρίτας έχει μπει ο Γεράσιμος, γεγονός που προκαλεί πανικό στον Αλέξη, όπως θα δούμε στη συνέχεια στη «Γη της Ελιάς». Ο Αλέξης ξεσπάει στη μητέρα του και της ζητάει να απομακρυνθεί από τον Γεράσιμο, αφού δε θέλει κανέναν άλλον άντρα κοντά της. Ο Αλέξης βγαίνει εκτός εαυτού και χάνει το μυαλό του μην μπορώντας να διαχειριστεί τον θυμό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις