Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέα Σμύρνη πυροβολισμοί: Η στιγμή που ο μασκοφόρος πιστολέρο ανοίγει πυρ στο μπαρ
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη πυροβολισμοί: Η στιγμή που ο μασκοφόρος πιστολέρο ανοίγει πυρ στο μπαρ

Νέα Σμύρνη πυροβολισμοί: Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών κάνει λόγο η ΕΛ.ΑΣ

Αιματηρό περιστατικό απόψε το βράδυ, στην πολυσύχναστη πλατεία Νέας Σμύρνης, όταν άτομο άνοιξε πυρ έξω από καφετέρια τραυματίζοντας θανάσιμα έναν άνδρα και στέλνοντας στο νοσοκομείο δύο ακόμη άτομα. O ένας εκ των δύο τραυματιών είναι σε σοβαρότερη κατάσταση ενώ ο δεύτερος, μια γυναίκα, έχει τραυματιστεί πιο ελαφριά. Το αιματηρό περιστατικό συνέβη έξω από γνωστό καφέ-μπαρ της πλατείας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά (πιθανότατα χειρουργική μάσκα) ήταν κρυμμένος έξω από το καφέ, ανάμεσα σε θάμνους.

Κάποια στιγμή πετάχτηκε και άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, δύο άνδρες και μια γυναίκα, ένας εξ’ αυτών θανάσιμα. Ειδικότερα, προσέγγισε τους θαμώνες και πυροβόλησε τους δύο άνδρες, έναν στο κεφάλι θανάσιμα, έναν στην κοιλιακή χώρα. Πιθανή αιτία αποτελεί το ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Από τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άνδρες που δέχθηκαν τις σφαίρες είναι αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι βρίσκονταν εκτός της καφετερίας, ενώ μια σφαίρα πέτυχε στην πλάτη γυναίκα, κατά άλλες πληροφορίες θαμώνα του καταστήματος, κατά άλλες διερχόμενη, δεν είχε πάντως σχέση με τους δύο άνδρες, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι ελαφρά τραυματίας. Στο σημείο βρεθήκαν τρεις κάλυκες των 9 mm. Ο δράστης πυροβόλησε πεζός και διέφυγε πεζός.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο μασκοφόρος πιστολέρο ανοίγει πυρ στο μπαρ στη Νέα Σμύρνη

Το protothema.gr παρουσιάζει βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο άγνωστος άνδρας φορώντας στο πρόσωπο του μία χειρουργική μάσκα εισβάλλει σε μπαρ που βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και ανοίγει πυρ εναντίον των θαμώνων.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις