Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ξύλο σε αγώνα ποδοσφαίρου: Χαμός σε γήπεδο της Αυστραλίας
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξύλο σε αγώνα ποδοσφαίρου: Χαμός σε γήπεδο της Αυστραλίας

Ξύλο σε αγώνα ποδοσφαίρου: Διεκόπη ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες της Μελβούρνης

Άγρια επεισόδια με εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο και ποδοσφαιριστές να τραυματίζονται σημειώθηκαν σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Αυστραλία. Τα επεισόδια, τα οποία υποχρέωσαν τον διαιτητή να διακόψει τον αγώνα, σημειώθηκαν στην αναμέτρηση ανάμεσα στις ομάδες Melbourne Victory-Melbourne City με τους οπαδούς και των δύο ομάδων να διαμαρτύρονται για την απόφαση ο τελικός του πρωταθλήματος να διεξαχθεί στο Σίδνεϊ.

Σύμφωνα με αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης η αρχική «συμφωνία» των οπαδών των δύο ομάδων ήταν να αποχωρήσουν από κοινού από το γήπεδο μετά το 20 λεπτό κάτι που, όμως, δεν συνέβη καθώς οι φίλαθλοι της Victory εξεμάνησαν όταν ο τερματοφύλακας της City, Τομ Γκλόβερ, φέρεται να τους πέταξε πίσω μια φωτοβολίδα με στόχο τον ίδιο.

Αποτέλεσμα της εισβολής και της επίθεσης ήταν ο Γκλόβερ να τραυματιστεί στο κεφάλι με αίματα να τρέχουν από την πληγή που του προκάλεσαν άγνωστοι με μεταλλικό αντικείμενο.

Εξετάζεται για διάσειση ο τερματοφύλακας της City

Ο τερματοφύλακας της City μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια όπου του έγιναν ράμματα με τους υπευθύνους της ομάδας του να αναφέρουν ότι εξετάζεται για διάσειση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις