Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πάολα σχέση: «Δεν θα παρατήσω τίποτα για να πάω να ζήσω τον έρωτά μου»
LIFESTYLE

Πάολα σχέση: «Δεν θα παρατήσω τίποτα για να πάω να ζήσω τον έρωτά μου»

Πάολα: «Κάποια στιγμή θα τα παρατήσω όλα, για να γυρίσω στο χωριό μου» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια

Η Πάολα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» με αφορμή τη συνεργασία της με τον Γιάννη Πλούταρχο. Η λαϊκή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική σύμπραξη με τον συνάδελφό της σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, σχολίασε τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό και αφορούν στην εμφάνισή της, ενώ έκανε λόγο και για τον έρωτα στη ζωή της. «Είναι μία πάρα πολύ ωραία συνεργασία γιατί είμαστε δύο παιδιά που εκτιμούμε και σεβόμαστε το ένα το άλλο, οπότε δεν θα μπορούσε να πάει κάτι άσχημα. Σε μένα προσωπικά δεν έχει συμβεί ποτέ να πάει κάτι στραβά σε συνεργασία μου. Κι ας θυμόσαστε ένα περιστατικό. Το ξέρατε διαφορετικά από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Ήταν όλα καλά» ανέφερε η Πάολα. Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τον τελευατίο καιρό η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε: «Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που με έχουν στενοχωρήσει γιατί λέω γιατί τόσα ψέματα και τόση λάσπη; Για ποιον λόγο; Δεν διαβάζω γιατί δεν έχω σχέση με τα social media. Τα μαθαίνω από δω και από εκεί».

Μιλώντας για την κόρη της, Παολίνα, και τις συμβουλές που της δίνει: «Της λέω: να είσαι έξυπνη και να προσέχεις τα πάντα γύρω σου και τον εαυτό σου. Ένας έξυπνος άνθρωπος προσέχει τον εαυτό του. Είμαι φουλ παραδοσιακή μαμά». «Δεν μου κάνουν τα ρούχα που φορούσα στο παρελθόν σε εμφανίσεις μου. Έλεγα ότι θα είμαι αιώνια λεπτή, αλλά αρχίζω να αλλάζω. Δεν έχω γυμναστεί ποτέ στη ζωή μου» τόνισε στη συνέχεια η Πάολα. Κάνοντας λόγο για τον έρωτα και στις θυσίες που θα  έκανε για να είναι μαζί με τον σύντροφό της, Λάζαρο Βαφειάδη, επεσήμανε: «Δεν θα παρατήσω τίποτα για να πάω να ζήσω τον έρωτά μου. Κάποια στιγμή θα τα παρατήσω όλα για να γυρίσω στο χωριό μου. Από εκεί που έφυγα, εκεί θα ξαναγυρίσω. Ο έρωτας είναι σημαντικός σε όλα τα κομμάτια».

Ο σύντροφος της τραγουδίστριας, Λάζαρος Βαφειάδης

Πριν από κάποιους μήνες η Πάολα παραχώρησε μία συνέντευξη στο MEGA Κύπρου και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή. «Στην κορυφή δεν ξέρω αν είμαι και δεν ξέρω τι σημαίνει, τουλάχιστον για την Ελλάδα. Όσον αφορά το ότι δεν απασχολώ με την προσωπική μου ζωή, βέβαια τώρα τελευταία κάτι μαθαίνεται» σημείωσε αρχικά.  Κάνοντας μία αναφορά στον σύντροφό της Λάζαρο Βαφειάδη, σημείωσε: «Αυτή η περίοδος της ζωής μου, είναι όπως και η προηγούμενη. Με όλους τους ερωτικούς συντρόφους που είχα στη ζωή μου, ήμουν πάντα ερωτευμένη, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να είμαι μαζί τους».  Ο Λάζαρος Βαφειάδης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο, όπου διατηρεί ξενοδοχείο και καταστήματα εστίασης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις