Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάτρα αγνοούμενος κυνηγός: Ιδιοκτήτης καφετέριας ο 47χρονος – Πού στρέφονται οι έρευνες
ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα αγνοούμενος κυνηγός: Ιδιοκτήτης καφετέριας ο 47χρονος – Πού στρέφονται οι έρευνες

Πάτρα αγνοούμενος κυνηγός: Ολονύχτια επιχείρηση των Αρχών

Συνεχίζεται το θρίλερ της αναζήτησης του κυνηγού από την Πάτρα, ο οποίος αγνοείται από νωρίς χθες το μεσημέρι της Τετάρτης στο Παναχαϊκό όρος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγνοούμενος είναι 47 ετών, και διατηρεί καφετέρια σε κεντρικό σημείο της Πάτρας. Είχε ενημερώσει τους οικείους του ότι θα πήγαινε για κυνήγι, αλλά δεν επέστρεψε, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός. Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε σταθμευμένο σε σημείο κοντά σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας, στην περιοχή «Βρύση του Καλόγερου», χθες το απόγευμα.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του, ωστόσο, οι μέχρι τώρα οι έρευνες παραμένουν άκαρπες. Το έργο των διασωστών της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας ήταν ιδιαίτερα δύσκολο κατά τη διάρκεια της νύχτας, λόγω των καιρικών συνθηκών. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24news, στο σημείο όπου εστιάζονται οι έρευνες επικρατεί πυκνή ομίχλη, με τους διασώστες να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό κάθε ίχνους που θα μπορέσει να οδηγήσει στον άτυχο άνδρα.

Το τελευταίο στίγμα του κινητού τηλεφώνου

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ήδη το τελευταίο στίγμα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου, ωστόσο λόγω τους ασθενούς σήματος στην περιοχή, το εύρος του στίγματος είναι αρκετά μεγάλο. Στην επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης συμμετέχουν δυνάμεις της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, μαζί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, κλιμάκιο της Αστυνομίας, αλλά και μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου που γνωρίζουν καλά το ανάγλυφο της περιοχής. Η επιχείρηση συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ωστόσο, οι συνθήκες για τον εντοπισμό του 47χρονου θα είναι πιο ευνοϊκές σήμερα το πρωί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις