Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κηδεία 16χρονου Ρομά – Παϊτέρης: Θέλουμε να βγει ο Μητσοτάκης να ζητήσει συγγνώμη
ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία 16χρονου Ρομά – Παϊτέρης: Θέλουμε να βγει ο Μητσοτάκης να ζητήσει συγγνώμη

Κηδεία 16χρονου Ρομά - Παϊτέρης:"Ήρθα να δώσω κουράγιο σε αυτήν την οικογένεια. Κάθε χρόνο δίνω κουράγιο και σε μια οικογένεια που έχει χάσει το παιδί της από αστυνομικό"

“Ήρθα να δώσω κουράγιο σε αυτήν την οικογένεια. Κάθε χρόνο δίνω κουράγιο και σε μια οικογένεια που έχει χάσει το παιδί της από αστυνομικό”, είπε ο Βασίλης Παϊτέρης από τη Θεσσαλονίκη και τον οικισμό Ρομά στην Αγία Σοφία, λίγο πριν συγγενείς και φίλοι πουν το στερνό αντίο στον 16χρονο που τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβολισμό αστυνομικού, στην διάρκεια καταδίωξης.

Όπως είπε ο τραγουδιστής και πρώην υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, “θέλουμε να βγει ο Μητσοτάκης να ζητήσει μια συγγνώμη, αντί να επιβραβεύουν τον αστυνομικό που σκοτώνει ένα παιδί πισώπλατα”.

“Θέλουμε δικαιοσύνη εδώ και τώρα και να σταματήσει αυτός ο ρατσισμός”, είπε ο Βασίλης Παϊτερης στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, προσθέτοντας ότι η Πολιτεία “πρέπει να δώσει δουλειές σε αυτόν τον κόσμο και να τον στηρίξει”, συμπληρώνοντας ότι “είμαστε Έλληνες, πάμε στο στρατό, ψηφίζουμε. Αν γίνει κάτι με τον Ερντογάν θα πάμε στην πρώτη γραμμή”.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις