Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Χοακίν Φίνιξ – Τζόκερ: Μια “γεύση” από την επιστροφή
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χοακίν Φίνιξ – Τζόκερ: Μια “γεύση” από την επιστροφή

Χοακίν Φίνιξ - Τζόκερ: Η πρώτη φωτογραφία από τη μεταμόρφωση του Joaquin Phoenix

Η επιστροφή του Joaquin Phoenix στον ρόλο του «Τζόκερ» είναι γεγονός και μόλις κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία. Η επερχόμενη συνέχεια του Τζόκερ με τίτλο «Joker: Folie á Deux»αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 9 Οκτωβρίου 2024, ακριβώς πέντε χρόνια από την προβολή της πρώτης ταινίας, ωστόσο ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς, μοιράστηκε το Σάββατο στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του Joaquin Phoenix ως «Τζόκερ».

«Ημέρα 1η. Το αγόρι μας #joker» έγραψε στη λεζάντα ο 51χρονος Φίλιπς. Στη φωτογραφία φαίνεται ο Joaquin Phoenix γυμνόστηθος, να ξυρίζεται από έναν άλλο τρόφιμο στο Άσυλο του Άρκαμ.

Ελάχιστα είναι γνωστά

Ελάχιστα είναι γνωστά για την επερχόμενη ταινία, μεταξύ των οποίων το γεγονός πως ο Άρθουρ Φλεκ (γνωστός ως Τζοκερ) θα ερωτευτεί και θα συνεργαστεί με την Dr. Harleen Quinzel, (γνωστή και ως Harley Quinn), τον αγαπημένο ρόλο της DC και την οποία θα υποδυθεί η Lady Gaga. Μάλιστα, η ίδια ήταν που επιβεβαίωσε την είδηση καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας. Η Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία υποδύθηκε την Harley και στις δύο ταινίες Suicide Squad και στο Birds of Prey του 2020, δήλωσε τον Οκτώβριο ότι είναι «πολύ χαρούμενη» που θα αναλάβει τον ρόλο η Lady Gaga. «Είναι μεγάλη τιμή να έχουμε χτίσει ένα θεμέλιο τόσο ισχυρό ώστε η Harley να μπορεί πλέον να είναι ένας από τους χαρακτήρες που άλλοι ηθοποιοί μπορούν να δοκιμάσουν να υποδυθούν. Και νομίζω ότι θα κάνει απίστευτα πράγματα».

Και ο Joaquin Phoenix όμως είχε αναφερθεί σε ένα πιθανό σίκουελ τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς ήταν σε συζητήσεις για να αναλάβει την συνέχεια της ταινίας που απέφερε περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως. «Δεν ξέρω. Από τότε που κάναμε τα γυρίσματα, αρχίσαμε να – ξέρετε, να λέμε πως αυτός είναι ένας ενδιαφέρων τύπος» είχε δηλώσει ο Phoenix στο The Playlist. «Υπάρχουν κάποια πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε με αυτό τον τύπο και θα μπορούσαμε να εξερευνήσουμε περαιτέρω. Αλλά όσον αφορά εάν θα τα κάνουμε πραγματικά; Δεν ξέρω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις