Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γη της Ελιάς 12/12: Tι θα δούμε σήμερα Δευτέρα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γη της Ελιάς 12/12: Tι θα δούμε σήμερα Δευτέρα

Γη της Ελιάς 12/12: Ο μεγάλος προεκλογικός αγώνας για τις δημοτικές εκλογές στη Μάνη, έχει ξεκινήσει

Σε σοκ θα βρεθούν οι Βρεττάκοι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς καθώς η μικρή Αγγελική θα εξαφανιστεί από το σπίτι. Που βρίσκεται; Την έχει πάρει μαζί του ο Σωκράτης ή πρόκειται για απαγωγή; Η αγωνία κορυφώνεται….. Ο Δημοσθένης δεν μπορεί να καταλάβει αν η Ειρήνη του λέει την αλήθεια και την φέρνει σε αντιπαράθεση με την Αρετή, η οποία αρνείται κάθε κατηγορία. Την υπόθεση αναλαμβάνει να ξεδιαλύνει ο Στάθης, ο οποίος δείχνει να πείθεται από την αθωότητα της Αρετής. Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Ιουλία συνεχίζουν τα παράνομα ραντεβού.

Η Ισμήνη βρίσκει ένα χαρτί στο πάτωμα με το όνομα του Κεφάλα γραμμένο επάνω και ο Κωνσταντίνος καλείται να απολογηθεί. Παράλληλα, η κόντρα ανάμεσα στη συμμορία τού Δημοσθένη και αυτή του Κεφάλα στην Αθήνα κορυφώνεται, οδηγώντας σε παράπλευρες απώλειες. Τέλος, στους Βρεττάκους επικρατεί μεγάλη αναστάτωση απόψε στην σειρά, Η Γη της Ελιάς καθώς η μικρή Αγγελική είναι εξαφανισμένη.

Η Μυρτάλη ψηφίζει Δημοσθένη στην Γη της Ελιάς

Ο μεγάλος προεκλογικός αγώνας για τις δημοτικές εκλογές στη Μάνη, έχει ξεκινήσει! Ο Ισίδωρος και ο Δημοσθένης βάζουν τα δυνατά τους για να πάρουν την τοπική εξουσία, με σκοπό να αλλάξουν τα πάντα. Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς που θα ψηφίσουν θα είναι όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς, άρα και η Μυρτάλη, η οποία θα κάνει την μεγάλη ανατροπή στην σειρά.

Στόχος του Ισίδωρου είναι να κάνει μεγάλες αλλαγές στην πόλη της Αρεόπολης, να αναβαθμίσει τον τόπο που μεγάλωσε και να προσελκύσει τουρισμό που θα κάνει καλό τόσο στον Δήμο, όσο και στο ελαιοτριβείο. Από την άλλη πλευρά βρίσκεται ο Δημοσθένης, ο οποίος θέλει να γίνει δήμαρχος για να μπορεί να κινείται ανενόχλητα με το παράνομο κύκλωμά του. To μόνο σίγουρο είναι πάντως πως η ψήφος της Μυρτάλης στον Δημοσθένη θα συζητηθεί πολύ αρνητικά από τους κατοίκους της Αερόπολης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις