Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντίνος Βασάλος – σχέση: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή
LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Βασάλος – σχέση: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή

Κωνσταντίνος Βασάλος - σχέση: «Μου λένε ότι η τρίτη δημοφιλέστερη ερώτηση είναι για τα προσωπικά σου» του είπε η Ελένη Χατζίδου - Δείτε το βίντεο με την αντίδρασή του

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster αναδείχθηκαν οι νικητές του Asia Express και παραχώρησαν μια τηλεοπτική συνέντευξη. Oι δυο τους βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Βreakfast@Star» και απάντησαν στις ερωτήσεις της Ελένης Χατζίδου.

Όπως ήταν φυσικό, ο Κωνσταντίνος Βασάλος κλήθηκε να απαντήσει σε μια ερώτηση και για την προσωπική του ζωή, μιας και το τελευταίο διάστημα συζητιέται έντΗονα πως έχει χωρίσει με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη  κι εκείνη συνεχίζει τη ζωή της με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Η ερώτηση που σίγουρα περίμενε

«Μου λένε ότι η τρίτη δημοφιλέστερη ερώτηση είναι για τα προσωπικά σου», του είπε η Ελένη Χατζίδου, με εκείνον να απαντά: «Α, δεν την περίμενα καθόλου αυτή την ερώτηση». Στη συνέχεια, του διευκρίνισε: «Αν θες, μπορώ να σου κάνω αυτή την ερώτηση και να απαντήσεις, αν δεν θες, μπορεί να απαντήσει ο Fipster». Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ανένδοτος. «Μπορεί να μην απαντήσει κανείς από τους δυο μας και να πάμε παρακάτω», της είπε κι έκλεισε το θέμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις