Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Παππά – συνέντευξη: «Στις σχέσεις μου τάιζα πολύ τους συντρόφους για να τους παχύνω, γιατί ζήλευα»
LIFESTYLE

Χριστίνα Παππά – συνέντευξη: «Στις σχέσεις μου τάιζα πολύ τους συντρόφους για να τους παχύνω, γιατί ζήλευα»

Χριστίνα Παππά - συνέντευξη: «Πιστεύω ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι» ανέφερε η ηθοποιός

Η Χριστίνα Παππά έκανε τις δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «[email protected]» και μίλησε για τη σχέση της με το φαγητό, αλλά και το πώς είναι ως γιαγιά. «Όταν έγινα μαμά, δε μαγείρευα, μαγείρευε η μανούλα μου. Πάντα μου άρεσαν όμως η κουζίνα και το σπίτι. Σαν καρκινάκι που είμαι, μου αρέσει να κλείνομαι. Οι σπεσιαλιτέ μου είναι όλα τα ιταλικά πιάτα. Μαγειρεύω πολύ ωραία. Στις σχέσεις μου υπήρχε πάντα το φαγητό. Τους συντρόφους μου, τους τάιζα πάρα πολύ και τους πάχαινα, γιατί ζήλευα πάρα πολύ. Πιστεύω ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι και γενικά μου αρέσει να περιποιούμαι τους άλλους» ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

«Είμαι τρελογιαγιά. Στην αρχή, έλεγα ότι δε μου αρέσει το “γιαγιά”. Αλλά, τώρα που είναι η μικρή και πάω πάνω από την κούνια και της μιλάω, της λέω συνέχεια “γιαγιά, γιαγιά”. Μετά, όταν λέει ο Δημήτρης “η γιαγιά” λέω, “όχι γιαγιά, Χριστίνα”» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις