Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Λίλι Κόλινς – Emily in Paris: Εντυπωσιακή η πρωταγωνίστρια της σειράς στην παγκόσμια πρεμιέρα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λίλι Κόλινς – Emily in Paris: Εντυπωσιακή η πρωταγωνίστρια της σειράς στην παγκόσμια πρεμιέρα

Λίλι Κόλινς - Emily in Paris: Η Λίλι φρόντισε να είναι όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω της στην παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς του Netflix

Η 33χρονη ηθοποιός έκανε μια très chic εμφάνιση που θα ενέκρινε ο χαρακτήρας της Emily την οποία υποδύεται, δείχνοντας τους κοιλιακούς της με ένα κομψό cut-out μπεζ φόρεμα. Η Λίλι Κόλινς συναντήθηκε με όλο το καστ των αστέρων, ενώ στο κόκκινο χαλί τη συνόδευσε ο σύζυγός της, Charlie McDowell. Η πρεμιέρα, φυσικά, ήταν υπέρλαμπρη και πραγματοποιήθηκε στο Théâtre des Champs-Elysées στο Παρίσι, όπου διαδραματίζονται και τα τεκταινόμενα στη σειρά.

Η μελαχρινή καλλονή, η οποία είναι κόρη του ροκά Phil Collins, φόρεσε ένα εφαρμοστό φόρεμα με μακριά μανίκια και κοψίματα στο μπροστινό μέρος. Ολοκλήρωσε το look της με χρυσό βραχιόλι και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Σαγηνευτική και αποκαλυπτική, μαγνήτισε όλα τα φλας. Λίγο ο ρόλος της, λίγο το Παρίσι και το κομψό στιλ των Γαλλίδων, η Lily Collins εμφανίστηκε με αφέλειες στα μαλλιά της και χαλαρές μπούκλες.

 

Η εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Ήταν ευδιάθετη καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, υπογράφοντας αυτόγραφα στους θαυμαστές της και τρυφερή με τον άντρα της. Επίσης, πόζαρε για μια σειρά από διασκεδαστικές φωτογραφίες με τη συμπρωταγωνίστριά της και κολλητή της στην οθόνη, Ashley Park, η οποία πρωταγωνιστεί ως Mindy Chen στη σειρά. Στις 21 Δεκεμβρίου, η σειρά «Emily in Paris» επιστρέφει στο Netflix, με τους φαν της σειράς να ανυπομονούν.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις