Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Αναστασοπούλου κορονοϊός: Εφυγε εκτάκτως από το «Καλημέρα Ελλάδα» η δημοσιογράφος
LIFESTYLE

Μαρία Αναστασοπούλου κορονοϊός: Εφυγε εκτάκτως από το «Καλημέρα Ελλάδα» η δημοσιογράφος

Μαρία Αναστασοπούλου κορονοϊός: Τι είπε ο Γιώργος Παπαδάκης

Θετική στον κορονοϊό είναι η Μαρία Αναστασοπούλου με αποτέλεσμα να αποχωρήσει εκτάκτως από το «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Τετάρτης. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρέθηκε κανονικά στην εκπομπή και στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, όταν κατά τη διάρκεια του προγράμματος ενημερώθηκε ότι το τεστ που έκανε λίγο πριν μπει στο πλατό ήταν θετικό. Η Μαρία Αναστασοπούλου αποχώρησε και τη θέση της πήρε ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

Τι είπε ο Γιώργος Παπαδάκης για τη Μαρία Αναστασοπούλου

«Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι σας είπαμε ένα ψέμα προηγουμένως. Πάντα πριν ξεκινήσει η εκπομπή υποχρεωνόμαστε να κάνουμε τεστ και αυτό είναι για την ασφάλεια τη δική μας και όλων όσων εργάζονται εδώ. Το Μαράκι μας έκανε τεστ και τελικά είναι θετικό και δυστυχώς για πέντε ημέρες δεν θα την έχω δίπλα μου. Θετική στον κορωνοϊό το Μαράκι μας…. Εγώ είπα ψέματα ότι δεν είναι καλό το μακιγιάζ και έφυγε», εξήγησε ο Γιώργος Παπαδάκης στους τηλεθεατές.

Λίγο αργότερα, η Μαρία Αναστασοπούλου σε τηλεφωνική επικοινωνία είπε: «Με ξαναθυμήθηκε παιδιά. Είναι θετικό, πριν από λίγο βγήκε. Εγώ μια χαρά αισθάνομαι, δεν έχω τίποτα. Θα σας παρακολουθώ. Περαστικά σε όσους μας βλέπουν και νοσούν. Είχα κολλήσει ξανά και τον περασμένο Μάρτιο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις