Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κυβέλη Χατζηευστρατίου αλκοτέστ: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα για το φονικό τροχαίο
ΕΛΛΑΔΑ

Κυβέλη Χατζηευστρατίου αλκοτέστ: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα για το φονικό τροχαίο

Κυβέλη Χατζηευστρατίου αλκοτέστ: Θετικό το αλκοτέστ της - Σκότωσε μοτοσικλετιστή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου στην Κυψέλη στο οποίο ενεπλάκη η Κυβέλη Χατζηευσταθίου. Η πρώην παίκτρια του GNTM, η οποία παραβίασε παλλόμενο φανάρι στην Κυψέλη, σε δρόμο που δεν είχε προτεραιότητα, παρέσυρε και σκότωσε έναν 60χρονο, ιδιοκτήτη ψητοπωλείου, ο οποίος πήγαινε παραγγελία σε πελάτη. Σύμφωνα με την εκπομπή Super Katerina βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και αποκαλύφθηκε ότι μεταξύ άλλων, το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη η νεαρή οδηγός ήταν θετικό!

Το ακριβές ποσοστό του αλκοόλ που βρέθηκε στον οργανισμό της δεν έχει γίνει γνωστό.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου παραβίασε σηματοδότη και παρέσυρε έναν 60χρονο στις 13 Οκτωβρίου του 2022, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας. Ο 60χρονος, πατέαρς 3 παιδιών, κατέληξε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας εκείνες τις ημέρες αλλά και βίντεο που είχαν κυκλοφορήσει από το σημείο, η 20χρονη, κινούμενη με το ασημί αυτοκίνητό της επί της οδού Πιπίνου με κατεύθυνση προς Αχαρνών, πέρασε το παλλόμενο φανάρι και παρέσυρε ένα μηχανάκι το οποίο κινούταν επί της οδού Αριστοτέλους. Ο 60χρονος οδηγός της μηχανής έπεσε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το νεαρό μοντέλο, μην μπορώντας να διαχειριστεί το διαδικτυακό «πόλεμο» που υπέστη, αποφάσισε να απενεργοποιήσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο ακόμα δεν έχει επιστρέψει με αποτέλεσμα κανείς να μη γνωρίζει πού βρίσκεται και τι κάνει όλο αυτό το διάστημα μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Η πρώτη εμφάνιση μετά το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 60χρονο

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, απαθανάτισε την Κυβέλη Χατζηευστρατίου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Christmas Factory, το βράδυ της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου. Η νεαρή κοπέλα έκανε τη βόλτα της πιασμένη χέρι – χέρι με νεαρό άνδρα και δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη από τους περαστικούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις