Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κέντρο αισθητικής με κρυφές κάμερες: 46χρονη βιντεοσκοπούσε γυμνές πελάτισσες στη Θεσσαλονίκη
ΕΛΛΑΔΑ

Κέντρο αισθητικής με κρυφές κάμερες: 46χρονη βιντεοσκοπούσε γυμνές πελάτισσες στη Θεσσαλονίκη

Κέντρο αισθητικής με κρυφές κάμερες: Συνελήφθη η 46χρονη ιδιοκτήτρια

Ανάστατες πελάτισσες ινστιτούτου αισθητικής στον Εύοσμο από την αποκάλυψη ότι στο δωμάτιο όπου βρίσκονταν γυμνές, καταγράφονταν από κρυφή κάμερα! Την εντόπισε μια γυναίκα όση ώρα βρισκόταν στο δωμάτιο για laser και το ανέφερε αμέσως στην Αστυνομία.

Πέτρος Καρσιώτης
Του Πέτρου Καρσιώτη

Σάλος από την αποκάλυψη ότι 46χρονη ιδιοκτήτρια ινστιτούτου αισθητικής στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, κατέγραφε με κρυφή κάμερα, γυμνές τις πελάτισσες της επιχείρησης, όσο εκείνες έμπαιναν στο δωμάτιο laser. Κάτι, που προϋπέθετε ότι οι γυναίκες έπρεπε να είναι εντελώς γυμνές. Η συγκεκριμένη πελάτισσα, όση ώρα ήταν ξαπλωμένη, παρατήρησε ότι κάποιο κρυφό «μάτι», την…έβλεπε και κατάλαβε αμέσως ότι πρόκειται για μικροσκοπική κάμερα. Ανάστατη και θυμωμένη για την κρυφή καταγραφή της από υπεύθυνους της επιχείρησης στην οποία πλήρωνε για τις υπηρεσίες που της παρείχαν, ανέφερε το γεγονός στην Αστυνομία. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου έφθασαν επί τόπου και στη διάρκεια της επιτόπιας αυτοψίας, πιστοποίησαν ότι πράγματι επρόκειτο για καταγραφικό σύστημα.

Έρευνα και στο διαδίκτυο

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Alphafreepress, η κάμερα ήταν τοποθετημένη σε τέτοιο ύψος και είχε την «κατάλληλη» κλίση για να «βλέπει» τις ευαίσθητες περιοχές της εκάστοτε γυναίκας-πελάτισσας. Το επίμαχο υλικό, που βρήκαν, το κατάσχεσαν και η τελική του εξέταση θα γίνει στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος. Το αγωνιώδες ερώτημα, που ζητά επιτακτικά και άμεσα απάντηση είναι ο ακριβής λόγος και η ακριβής χρήση του βιντεοληπτικού υλικού με τις γυμνές γυναίκες. Στο ερώτημα αυτό προς το παρόν δίνονται πολλές διαφορετικές απαντήσεις, περισσότερο ως εικασίες αφού η ίδια δεν εξήγησε τον λόγο της ύπαρξης της κάμερας, παρά μόνο παραδέχθηκε ότι το υλικό καταγραφόταν. Παράλληλα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, η έρευνα αναζητά ακόμη και στο διαδίκτυο τυχόν εικόνες από τις γυναίκες που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο δωμάτιο του ινστιτούτου γυμνές.

Ποιοί είχαν πρόσβαση

Ένα άλλο ερώτημα που ζητά απάντηση είναι ποιος ήταν ο κύκλος των ατόμων, που είχαν πρόσβαση στο οπτικό υλικό και να αυτό που γινόταν ήταν για δική τους ικανοποίηση. Όπως και να’ χει, με την αποκάλυψη ξέσπασε σάλος και οι πελάτισσες που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο δωμάτιο ζητούν να πληροφορηθούν αν και πού έχει χρησιμοποιηθεί το άκρως ιδιωτικό υλικό, που καταγράφηκε. Για τη σοβαρή υπόθεση εξέδωσε σχετική ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ, όπου αναφέρονται τα πάρα κάτω: «Στη σύλληψη 46χρονης ημεδαπής, ιδιοκτήτριας επιχείρησης παροχής υπηρεσιών αισθητικής προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, σε βάρος της οποίας σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Ψηλά στον τοίχο

Προηγήθηκε καταγγελία πελάτισσας στο Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, σύμφωνα με την οποία, σε χώρο εφαρμογής υπηρεσίας laser σε ευαίσθητες γυναικείες περιοχές κι ενώ οι γυναίκες βρίσκονταν καθ’ όλη τη διάρκεια χωρίς τον ρουχισμό τους, εντόπισε ύπαρξη κάμερας που ήταν τοποθετημένη ψηλά σε τοίχο. Αστυνομικοί του Τ.Α. Κορδελιού – Ευόσμου μετέβησαν στο σημείο όπου και διαπίστωσαν την ύπαρξη κάμερας στο συγκεκριμένο δωμάτιο – χώρο που συνδέεται με καταγραφικό και προχώρησαν στη σύλληψη της 46χρονης επιχειρηματία έπειτα από επικοινωνία με αρμόδιο Εισαγγελέα». Η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις