Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Lady Gaga – Poker face: Oι προσβλητικοί στίχοι του τραγουδιού
LIFESTYLE

Lady Gaga – Poker face: Oι προσβλητικοί στίχοι του τραγουδιού

Lady Gaga - Poker face: Οι στίχοι του «Poker Face» της Lady Gaga είναι κάπως... αγενείς και οι άνθρωποι μόλις τώρα το συνειδητοποίησαν

Ο κόσμος της μουσικής μόλις παρατήρησε προσεκτικά τους αληθινούς στίχους του δημοφιλούς κομματιού της τραγουδίστριας Lady Gaga “Poker Face” και μπορούμε να πούμε ότι είναι αρκετά προσβλητικοί. Το “Poker Face” κυκλοφόρησε πριν από απίστευτα 14 χρόνια και ήταν το πρώτο από τα τέσσερα νούμερα 1 του Ηνωμένου Βασιλείου για τη Lady Gaga.

Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς το τραγουδάμε έτσι… Po-po-po-po-poker face, po-po-po-po-poker face (Mum-mum-mum-mum-mah). Ακούγεται σωστό, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, όλα αυτά τα χρόνια το έχουμε κάνει λάθος – πολύ λάθος μάλιστα. Πολλοί οπαδοί της μουσικής, ακόμη και εκείνοι που θέλουν να πιστεύουν ότι γνωρίζουν κάθε στίχο των αγαπημένων τους τραγουδιών, έχουν παραδεχτεί ότι σίγουρα δεν έχουν καταλάβει σωστά αυτές τις λέξεις.

 

Οι πραγματικοί στίχοι του κλασικού τραγουδιού της Lady Gaga είναι οι εξής: Po-po-po-po-poker face, fu-fu-f*** her face (Mum-mum-mum-mah), Po-po-po-po-poker face, fu-fu-f*** her face.Ένα άτομο στο Twitter είπε: « ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ότι οι στίχοι του POKER FACE ΓΙΝΟΝΤΑΙ “f*** her face».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις