Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κιμούλης συνέντευξη: Η πρώτη φορά που μιλά on camera μετά τις καταγγελίες
LIFESTYLE

Κιμούλης συνέντευξη: Η πρώτη φορά που μιλά on camera μετά τις καταγγελίες

Κιμούλης συνέντευξη: Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο σκηνοθέτης για την επιστροφή του στο θεατρικό σανίδι

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας του από το θέατρο, ο Γιώργος Κιμούλης επιστρέφει στο σανίδι με μία νέα παράσταση. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, με αφορμή το έργο, όπου πρωταγωνιστεί, παραχώρησε συνέντευξη για λογαριασμό της ιστοσελίδας Thessculture. Πρόκειται για την πρώτη του συνέντευξη μετά τις κατηγορίες της Ζέτας Δούκα και της Δώρας Χρυσικού εις βάρος του για κακοποιητική συμπεριφορά, υπόθεση που ξεκίνησε μετά τη δημόσια καταγγελία της πρώτης τον Ιανουάριο του 2021.

Απόσπασμα από τη συνέντευξή του, μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα»

«Το έργο αυτό που καταφέρνει να περάσει είναι πως κανείς δεν μπορεί να κρύψει το παρελθόν του, όση προσπάθεια και να κάνει κάποιος, το παρελθόν θα εμφανιστεί και μπορεί να εμφανιστεί και με άσχημο πρόσωπο, από εκεί και πέρα άλλο θέμα που θίγει είναι πως δυστυχώς οι άνθρωποι για να αγαπηθούν πιστεύουν ότι πρέπει να αποκτήσουν μια πολύ σημαντική κοινωνική θέση» ήταν μερικά από τα λόγια του Γιώργου Κιμούλη για την παράσταση.

Ο ίδιος αρκέστηκε στο να μιλήσει για τη δουλειά του και δεν έκανε καμία αναφορά στις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του, ούτε και στις δικαστικές διαμάχες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις