Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

09

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Πετρουλάκη παιδιά: “Οι κόρες μου γίνονται σκληρές αλλά όταν ηρεμήσουν με έχουν ανάγκη”
LIFESTYLE

Ελένη Πετρουλάκη παιδιά: “Οι κόρες μου γίνονται σκληρές αλλά όταν ηρεμήσουν με έχουν ανάγκη”

Ελένη Πετρουλάκη παιδιά: «Είμαι στην εμμηνόπαυση, δεν είμαι 20 ετών» τόνισε η γυμνάστρια - Δείτε το βίντεο

Η Ελένη Πετρουλάκη μίλησε για τη σχέση που έχει με τα παιδιά της, ενώ παραδέχτηκε ότι ζητά τη συμβουλή ειδικού για να δει πως μπορεί να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις. Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» η γνωστή γυμνάστρια είπε: «Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις κορίτσια στην εφηβεία. Εγώ ακολουθώ τις συμβουλές των ειδικών. Δε λειτουργώ από μόνη μου και πολλές φορές όταν έρχομαι σε αδιέξοδο, παίρνω τηλέφωνο την ειδικό για να δω πως θα το χειριστώ. Τα παιδιά έχουν ήδη social media. Δεν μπορείς να το αποφύγεις απλά πρέπει να τους μάθεις τον τρόπο να τα διαχειρίζονται σωστά. Και οι γονείς πολλές φορές όταν απαγορεύουν κάτι, τα παιδιά θα το κάνουν κρυφά.

Μου κάνουν κριτική. Αν δε τους κάνω το χατίρι, θα ασκήσουν περισσότερη κριτική. Γίνονται αυστηρές, σκληρές, αλλά εγώ ξέρω πολύ καλά ότι όταν ηρεμήσουν αλλάζει η ψυχολογία τους και είναι διαφορετικές και έχουν ανάγκη τη βοήθειά μου. Τα παιδιά έχουν ανάγκη τη βοήθεια κάθε μάνας». «Σαν γυναίκα με ενδιαφέρει να είμαι καλά εγώ με τον εαυτό μου. Ακόμα και μέσα στο σπίτι θέλω να νιώθω εγώ καλά. Δε το κάνω για να με δουν οι άλλοι. Το κάνω για μένα πάνω από όλα… Σε λίγο θα γίνω 52, έχω κάνει τέσσερα παιδιά, είμαι στην εμμηνόπαυση. Δεν είμαι 20 ετών. Το να διατηρείσαι στο πέρασμα του χρόνου και να είσαι καλή για την ηλικία σου, αυτό είναι το σημαντικό και δεν γίνεται ουρανοκατέβατα… Δε σημαίνει ότι επειδή εγώ γυμνάζομαι και ξέρω να φροντίζω τον εαυτό μου δεν είμαι καλή μάνα» επισήμανε σε άλλο σημείο η Ελένη Πετρουλάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις