Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία τράπεζα – Αργυρούπολη: Απείλησε τους υπαλλήλους ότι θα τους ανατινάξει
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία τράπεζα – Αργυρούπολη: Απείλησε τους υπαλλήλους ότι θα τους ανατινάξει

Ληστεία τράπεζα - Αργυρούπολη: Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για τον ίδιο ληστή που έχει ληστέψει με την απειλή χειροβομβίδας και άλλες τράπεζες

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή της Αργυρούπολης. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, άγνωστος δράστης εισέβαλε στις 9:40 στο υποκατάστημα, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδό Γερουλάνου και 3ης Σεπτεμβρίου, και με την απειλή χειροβομβίδας ακινητοποίησε τους υπαλλήλους. Στη συνέχεια αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό από ταμείο και τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άγνωστος άνδρας μπήκε μέσα σε τράπεζα της Αργυρούπολης το πρωί της Δευτέρας στις 9:40. Ο άνδρας κρατώντας μια χειροβομβίδα στα χέρια απείλησε τους υπαλλήλους ότι θα τους ανατινάξει αν δεν του δώσουν τα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία τους.  Ο δράστης αφού άρπαξε τα χρήματα διέφυγε στα στενά της Αργυρούπολης και αναζητείται από την αστυνομία.

Έχει χτυπήσει ήδη δύο φορές

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για τον ίδιο ληστή που έχει ληστέψει με την απειλή χειροβομβίδας τράπεζες σε Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη. Σημειώνεται πως την περασμένη εβδομάδα ρεπορτάζ του Μega έκανε λόγο για έναν ληστή που χτυπά το πρώτο δεκαήμερο κάθε μήνα τράπεζες των νοτίων προαστίων και έχει πραγματοποιήσει ήδη δύο ληστείες. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις