19χρονη – γυναικοκτονία στον Πειραιά: Αυτή είναι η νεαρή που βρήκε τραγικό θάνατο από τον σύντροφό της

ΕΛΛΑΔΑ

19χρονη – γυναικοκτονία στον Πειραιά: Αυτή είναι η νεαρή που βρήκε τραγικό θάνατο από τον σύντροφό της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

19χρονη - γυναικοκτονία στον Πειραιά: Ο 23χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 19χρονη με δύο σφαίρες στο κεφάλι

03.12.2022 | 21:41

Αυτή είναι η 19χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο από σφαίρα στο κεφάλι, από τον σύντροφό της τα ξημερώματα στον Πειραιά. Η νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε τα ξημερώματα, όταν η 19χρονη κοπέλα πήγε στο σπίτι του 25χρονου συντρόφου της – και οι δύο αλβανικής καταγωγής, στην οδό Βάμβα 18 στον Πειραιά. Εκείνη δούλευε σε μπαρ και εκείνος σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά και οι εντάσεις στη σχέση τους ήταν συχνές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Το ζευγάρι καβγάδισε για λόγους ζηλοτυπίας, όπως είπε στις Αρχές ο ίδιος ο δράστης και τότε εκείνος, έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών, πήρε το όπλο, το οποίο είχε προμηθευτεί από Ρουμάνους έναν χρόνο πριν, και πυροβόλησε την 19χρονη σύντροφό του στο κεφάλι, την ώρα που εκείνη καθόταν στον καναπέ.

Έπειτα, ο 25χρονος πήγε στην αστυνομία, στο Α.Τ της περιοχήςκαι παραδόθηκε ομολογώντας ότι σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του. Το όπλο, όπως αποκάλυψε, το είχε κρύψει στην κατάψυξη.

Το χρονικό

Η ζήλεια, οι εμμονές και η κοκαΐνη έκαναν τον 23χρονο μπάρμαν να δολοφονήσει την 19χρονη σύντροφό του μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και να παραδοθεί. Το σκηνικό του θανάτου στήθηκε άγρια χαράματα στο διαμέρισμα που έμενε το ζευγάρι στα Καμίνια. Αυτός, που δούλευε σε ένα μπαρ στην Τρούμπα, μόλις είχε επιστρέψει από τη δουλειά του. Το ίδιο και η 19χρονη που εργαζόταν σε νυκτερινό κατάστημα στην Καλλιθέα. Για άλλη μια φορά, άρχισαν να τσακώνονται και αιτία όπως είπε ο ίδιος ο Αλβανός στους αστυνομικούς, ήταν ότι ζήλευε την κοπέλα.

Σε ένα ξέσπασμα θυμού και υπό την επήρεια ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, έβγαλε το πιστόλι που είχε πάρει πριν ένα χρόνο από κάποιους Ρουμάνους (σύμφωνα με όσα είπε) και πυροβόλησε την 19χρονη ομοεθνή του δύο φορές στο κεφάλι. Μόλις κατάλαβε τι είχε κάνει, τηλεφώνησε στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν τη γυναίκα νεκρή και τον δράστη να τους περιμένει. Του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Τι λένε οι γείτονες

Κάποιοι γείτονες τους άκουγαν συχνά να μαλώνουν ενώ μια κάτοικος της περιοχής περιγράφει στο protothema.gr έναν άγριο καβγά που είχε το ζευγάρι μόλις πριν από μια εβδομάδα. «Πριν από μια εβδομάδα άκουγα τσακωμούς. Άκουγα φωνές και έντονο τσακωμό. Η κοπέλα ήταν κάπως πιο μαζεμένη. Αυτός ήταν πιο θορυβώδης, πιο δραστήριος. Ήταν έντονος ο τελευταίος καβγάς. Κυρίως άκουγα γυναικείες φωνές», λέει η γειτόνισσα του ζευγαριού η οποία παρόλο που ήταν σπίτι της δεν άκουσε το μοιραίο πυροβολισμό.

Το ίδιο και οι περισσότεροι γείτονες οι οποίοι έμαθαν για τη δολοφονία μόλις είδαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να κάνουν έρευνες στο σπίτι του ζευγαριού. Κάποιοι, όμως, άκουγαν συχνά τους τσακωμούς του ζευγαριού αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν πως θα κατέληγαν σε φονικό.

Exit mobile version