Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παρασκευή Κερασιώτη σερβιτόρα: «Μην ντρέπεστε, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή»
LIFESTYLE

Παρασκευή Κερασιώτη σερβιτόρα: «Μην ντρέπεστε, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή»

Παρασκευή Κερασιώτη σερβιτόρα: Το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM λέει πως δεν έχει παρατήσει το μόντελινγκ

Η Παρασκευή Κερασιώτη, το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM παράλληλα με το μόντελινγκ εργάζεται και σαν σερβιτόρα για να συμπληρώνει το εισόδημά της. Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο φοράει ποδιά σερβιτόρας και εξηγεί πως δεν παράτησε το μόντελινγκ.

«Με ρωτάτε παρά πολλοί αν συνεχίζω με το μόντελινγκ θα το ξαναπώ λατρεύω αυτό που κάνω δεν τα παράτησα και δεν θα τα παρατήσω. Εδώ είναι ένα βίντεο ναι που φοράω μια πόδια και δουλεύω ως σερβιτόρα γιατί το θέλω γιατί δεν τα έχουμε όλοι έτοιμα γιατί κάποιοι δουλεύουμε για να έχουμε και παρά πολλά ακόμα.

Επέλεξα να κάνω και κάτι ακόμα αυτό δεν σημαίνει ότι το μόντελινγκ τελείωσε για μένα. Μην ντρέπεστε για τίποτα καμία δουλειά δεν είναι ντροπή να είστε περήφανοι και ότι κάνετε να το κάνετε με αγάπη. Ο κόσμος πάντα έλεγε και πάντα θα λέει πολλά μην σας νοιάζει τι λένε. Μου αρέσει να μιλάω μαζί σας και να μοιράζομαι πράγματα από την ζωή μου», έγραψε στο σχόλιο που συνόδεψε το βίντεό της.

@paraskevi.kerasiotiΜε ρωτάτε παρα πολλοί αν συνεχίζω με το modelling θα το ξανά πω λατρεύω αυτό που κάνω δεν τα παράτησα και δεν θα τα παρατήσω .Εδώ είναι ένα βίντεο ναι που φοράω μια πόδια και δουλεύω ως σερβιτόρα γιατί το θέλω γιατί δεν τα έχουμε όλοι έτοιμα γιατί κάποιοι δουλεύουμε για να έχουμε και παρα πολλά ακόμα .
Επέλεξα να κάνω και κάτι ακόμα αυτό δεν σημαίνει ότι το modelling τελείωσε για μένα .Μην ντρέπεστε για τίποτα καμία δουλειά δεν είναι ντροπή να είστε περήφανοι και ότι κάνετε να το κάνετε με αγάπη .Ο κόσμος πάντα έλεγε και πάντα θα λέει πολλά μην σας νοιάζει τι λένε .Μου αρέσει να μιλάω μαζί σας και να μοιράζομαι πράγματα από την ζωή μου .❤️♬ original sound – emma🤍

Viral ο χορός της πρωταγωνίστριας του «Wednesday» – Εμπνεύστηκε μόνη της τη χορογραφία
Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε ηλικιωμένο ζευγάρι -«Φοβόμαστε να βγούμε από το σπίτι»
Εξιχνιάστηκε η υπόθεση κλοπής στο κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου
Γιατί το Facebook απέκλεισε ανάρτηση του Τριανταφυλλίδη για το Γολοντομόρ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις