Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λήστεψαν τουρίστες στη Γλυφάδα: Συνελήφθη 34χρονος, αναζητούνται οι συνεργοί του
ΕΛΛΑΔΑ

Λήστεψαν τουρίστες στη Γλυφάδα: Συνελήφθη 34χρονος, αναζητούνται οι συνεργοί του

Λήστεψαν τουρίστες στη Γλυφάδα: Έκλεψαν ρολόγια αξίας 350.000 ευρώ

Στα χέρια της αστυνομίας ο ένας από τους τέσσερις κακοποιούς που χτύπησαν βάναυσα και άρπαξαν τα ρολόγια δύο Ισλανδών τουριστών, στη Γλυφάδα. Πρόκειται για 34χρονο Έλληνα και αναζητούνται οι τρεις συνεργοί του.

Πέτρος Καρσιώτης
Του Πέτρου Καρσιώτη

Στον ανακριτή, με βαριές κατηγορίες οδηγήθηκε ο ένας από τους τέσσερις κακοποιούς, οι οποίοι, ξημερώματα της 6ης Νοεμβρίου, στη Γλυφάδα, χτύπησαν βάναυσα Ισλανδούς τουρίστες και τους άρπαξαν τα πανάκριβα ρολόγια που φορούσαν αξίας 350.000 ευρώ Πρόκειται για έναν 34χρονο, ο οποίος συνελήφθη, δυνάμει εντάλματος σύλληψης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, κατηγορούμενος για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη, από κοινού και κατά συρροή. «Πρώτες πρωινές ώρες της 6-11-2022, στην περιοχή της Γλυφάδας», ανακοίνωσε η Αστυνομία «ο κατηγορούμενος, από κοινού με τρείς συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται, προσέγγισαν κατά την αποχώρηση τους από κατάστημα-μπαρ, δυο αλλοδαπούς ηλικίας 29 και 28 ετών, και με χρήση σωματικής βίας τους αφαίρεσαν από ένα ρολόι χειρός μεγάλης χρηματικής αξίας».

Αστραπιαία επίθεση

Όπως είχε γίνει γνωστό οι δράστες της ληστείας είχαν τραβήξει από τα χέρια των Ισλανδών τουριστών τα ρολόγια τους μάρκας Audemars Piguet, αξίας 350.000 ευρώ! Σύμφωνα με πληροφορίες, που είχαν γίνει γνωστές μετά τη ληστεία- δεν είχε ανακοινωθεί από την Γ.Α.Δ.Α- οι δύο τουρίστες 28 και 29 ετών, βάδιζαν εκείνο το πρωινό  στο πεζοδρόμιο, όταν δέχτηκαν κεραυνοβόλο επίθεση από τέσσερα άτομα. Οι δράστες, άρχισαν να τους χτυπάνε με γροθιές και κλωτσιές και τους έριξαν τραυματισμένους και αιμόφυρτους στο έδαφος. Ενώ τα θύματα δεν μπορούσαν να αντιδράσουν από τα χτυπήματα που δέχθηκαν, οι κακοποιοί, άρπαξαν πρώτα το ρολόι του ενός αξίας, όπως δήλωσε στην Αστυνομία 300.000 και στη συνέχεια του δεύτερου Ισλανδού, αξίας 50.000 ευρώ! Οι δράστες, αφήνοντας στο πεζοδρόμιο τα θύματα διέφυγαν τρέχοντας.

Αστυνομικοί στο ξενοδοχείο

Οι Ισλανδοί, σε κακή κατάσταση περπάτησαν και έφθασαν στο ξενοδοχείο τους, απ ‘όπου με τη βοήθεια του υπευθύνου, ενημέρωσαν την Αστυνομία για την άγρια, αιματηρή ληστεία που υπέστησαν, καθώς επέστρεφαν από τη διασκέδασή τους. Πλήρωμα περιπολικού έφτασε στο ξενοδοχείο. Οι αστυνομικοί συνομίλησαν με τους Ισλανδούς τουρίστες, αλλά οι τελευταίοι, δεν μπόρεσαν να δώσουν πληροφορίες, καθώς λόγω της ταχύτητας της επίθεσης και των χτυπημάτων, δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα χαρακτηριστικά των δραστών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις