Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νάρα – Ικάρντι: Ξανά μαζί;
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νάρα – Ικάρντι: Ξανά μαζί;

Νάρα - Ικάρντι: Φήμες για εγκυμοσύνη του μοντέλου

Ξανά μαζί είναι οι Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετά τον χωρισμό του ποδοσφαιριστή της Γαλατά με το μοντέλο και μητέρα των δύο κοριτσιών του. Η σχέση τους δοκιμάστηκε από το καλοκαίρι και μετά, με αποτέλεσμα να χωρίσουν. Η Γουάντα Νάρα επέστρεψε στην Αργεντινή για να συμμετάσχει σε διαγωνισμό μουσικής, ενώ συμμετείχε σε video clip του L-Gante στην οποία ήταν γυμνή μαζί του στο κρεβάτι και της χρέωσαν σχέση με νεαρό ποδοσφαιριστή της Μπόκα. Ο Μάουρο Ικάρντι που παίζει δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλατά ήρθε κοντά με την Τουρκάλα ηθοποιό Ντεβρίμ Οζκάν για να ξεχάσει την Γουάντα αλλά φαίνεται πως πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Οι δύο τους με αφορμή τη διακοπή των αγώνων για το Μουντιάλ ταξίδεψαν μαζί στις Μαλδίβες, όπου έβγαλαν πολλές κοινές φωτογραφίες και έδειξαν ότι είναι ξανά μαζί. Το γεγονός πιστοποιεί και ένα μήνυμα που στάλθηκε από τον έναν στον άλλο στο WhatsApp. «Σε ευχαριστώ για άλλο ένα όμορφο ταξίδι, το αγαπημένο μου μέρος είσαι εσύ. Σε ευχαριστώ που με έφερες στον παράδεισό μου, για την αγάπη σου και που πάντα με φροντίζεις. Ποτέ μην αμφιβάλλεις πόσο πολύ σε αγαπώ. Ελπίζω να επιστρέψω με το G», έγραψε η Αργεντινή επιχειρηματίας στο μήνυμα που έστειλε στον Ικάρντι και το οποίο έκλεισε επίσης με το emoji ενός μωρού προσώπου, που εκτόξευσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Το ζεύγος βρίσκεται με τα παιδιά τους στην Κωνσταντινούπολη

Εικάζεται ότι το γράμμα ‘G’ θα ήταν το όνομα του παιδιού που θα μπορούσαν να αποκτήσουν από αυτή τη συμφιλίωση. Το μήνυμα δημοσιοποιήθηκε από τον τον ποδοσφαιριστή, και περιελάμβανε μια selfie με τη σύζυγό του, που είναι αγκαλιασμένοι στις Μαλδίβες. Ο Μάουρο είχε γράψε νωρίτερα: «Σε ευχαριστώ Γουάντα για ένα τόσο ωραίο μήνυμα. Τελικά δεν είμαι τόσο τρελός όσο με αντιμετώπισαν επειδή είπα μια από τις ευχές τους». Το ζεύγος βρίσκεται με τα παιδιά τους στην Κωνσταντινούπολη όπου χθες πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη της Αργεντινής κόντρα στο Μεξικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις