Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάνος Νίφλης – Ελισάβετ Μουτάφη: Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκαλύπτει πώς έκανε την πρόταση γάμου
LIFESTYLE

Μάνος Νίφλης – Ελισάβετ Μουτάφη: Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκαλύπτει πώς έκανε την πρόταση γάμου

Μάνος Νίφλης - Ελισάβετ Μουτάφη: «Της έκανα πρόταση γάμου μαζί με τις κόρες μου»

Μια σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Μάνος Νίφλης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την Ελισάβετ Μουτάφη, αλλά και στον τρόπο μου μίλησε στις κόρες τους για τη νέα του σχέση. Ο Μάνος Νίφλης δήλωσε αρχικά: «Εγώ επεδίωξα να γνωρίσω την Ελισάβετ μέσω κοινών γνωστών έστησα ένα ραντεβού, όπου εμφανίστηκα εντελώς τυχαία και έτσι ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα. Με την Ελισάβετ μένουμε στο ίδιο σπίτι από την δεύτερη εβδομάδα της γνωριμίας μας. Από το δεύτερο ραντεβού ήμασταν μαζί».

Σχετικά με το αν τα παιδιά του είχαν πρόβλημα με τη νέα του σχέση, ο ίδιος εξήγησε: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα όταν το έχει δουλέψει με τα παιδιά αυτό. Την πρόταση στην Ελισάβετ την κάναμε μαζί με τις κόρες μου, αφού το είχαμε συζητήσει πρώτα. Πήρα έγκριση, αν δεν είχα πάρει δεν θα γινόταν».

Τέλος, ο Μάνος Νίφλης απάντησε αν θα μπορούσε να συνεργαστεί τηλεοπτικά με τη σύζυγό του, αναφέροντας: «Θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε τηλεοπτικά αλλά θα γινόμασταν ρεζίλι. Θα υπήρχαν προβλήματα στα νούμερα γιατί είμαστε οι ίδιοι νούμερα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις