Σάρα Καρμπονέρο υγεία: Χειρουργήθηκε επειγόντως, επίθεση Κασίγιας στα ΜΜΕ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάρα Καρμπονέρο υγεία: Χειρουργήθηκε επειγόντως, επίθεση Κασίγιας στα ΜΜΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σάρα Καρμπονέρο υγεία: Το 2019 η δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας είχε διαγνωστεί με καρκίνο στις ωοθήκες

27.11.2022 | 07:53

Σε νέα επέμβαση υποβλήθηκε η Σάρα Καρμπονέρο. Η Ισπανίδα δημοσιογράφος πήγε για μια εξέταση ρουτίνας στην Clínica Universitaria de Navarra, αλλά οι γιατροί που την παρακολουθούν αποφάσισαν πως πρέπει να μπει αμέσως στο χειρουργείο. Η Σάρα Καρμπονέρο είχε διαγνωστεί πριν από 3,5 χρόνια με καρκίνο ωοθηκών και είχε υποβληθεί σε επέμβαση. Τα ΜΜΕ στην Ισπανία αυτή τη φορά αναφέρουν για νέα επέμβαση αλλά δεν υπάρχουν λεπτομέρειες. Φυσικά μετά από την περιπέτεια της δημοσιογράφου με τον καρκίνο τα σενάρια αναφέρουν ότι δίνει νέα μάχη με την αρρώστια. Η πρώην δημοσιογράφος του Radio MARCA έχει δίπλα την μητέρα της αλλά και την στενή φίλη της την δημοσιογράφο, Isabel Jiménez.

Η Σάρα Καρμπονέρο έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο εξαιτίας της σχέσης της με τον Ίκερ Κασίγιας. Κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 στη Νότιο Αφρική η Ισπανία κέρδισε την κούπα με τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης να αρπάζει και να φιλάει σε ζωντανή σύνδεση και εν ώρα συνέντευξης την Καρμπονέρο.  Έτσι αποκαλύφθηκε η σχέση τους και οι δύο τους οδηγήθηκαν στον γάμο.

Έχουν δύο γιους

Έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον 8χρονο Μάρτιν και τον 6χρονο Λούκας αλλά το 2021 χώρισαν. Ο Ίκερ Κασίγιας αυτή την περίοδο είναι στο Κατάρ ως σχολιαστής στο Μουντιάλ.

https://twitter.com/FootballFactly/status/1130957643521019904?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1130957643521019904%7Ctwgr%5E2ea148fd830e6839f9af0279638adb904554d9e4%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fsports%2Farticle%2F1311641%2Fheirourgithike-epeigodos-i-sara-karbonero-exallos-me-ta-mme-o-kasigias%2F

Όταν διάβασε αυτά που έγραφαν για την μητέρα των παιδιών του σκέφτηκε να επιστρέψει στην Ισπανία για να είναι στο πλευρό της αλλά παρέμεινε στο Κατάρ. Επιτέθηκε όμως στα ΜΜΕ αφού δημοσιοποίησαν την είδηση και δεν σεβάστηκαν την περιπέτεια της Σάρα. «Ο αγώνας για την ενημέρωση. Ο αγώνας για την είδηση ​​ακόμα κι αν αφορά την υγεία. Η βιασύνη να ανακοινωθεί η είδηση ​​ακόμα κι αν είναι θέμα υγείας και δεν σκέφτονται το άτομο που εμπλέκεται – έγραψε στο Twitter – Η βιασύνη να αποκρυπτογραφήσουν τις γαμημένες ειδήσεις και να μην παρατηρήσουν τη ζημιά που κάνουν και στο περιβάλλον τους. Είναι λυπηρό».

Κασίγιας – Καρμπονέρο διαζύγιο: Το.. ιστορικό φιλί

Ήταν καλοκαίρι του 2010, όταν η Ισπανία έχει κατακτήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας κόσμου απέναντι στην Ολλανδία. Τότε ο χρυσός γκολκίπερ Κασίγιας βγήκε από τα αποδυτήρια του Soccer City στο Γιοχάνεσμπουργκ με την Καρμπονέρο που δούλευε τότε για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου Telecinco, να τον πλησιάζει για δηλώσεις. Εκείνος κάνει τις δηλώσεις, την αρπάζει μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα και την φιλάει στο στόμα πριν φύγει για να βρει τους συμπαίκτες του και να συνεχίσουν τα πανηγύρια. Oι δυο τους δεν ερωτεύτηκαν απλά, αφού η σχέση τους επισφραγίστηκε το 2014 με τον ερχομό του γιου τους Μάρτιν. Ένα χρόνο αργότερα, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένει και δεύτερο παιδί, πριν ακόμα προλάβουν να παντρευτούν. Τελικά οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2016 όταν η Σάρα έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο τους, τον Λούκας.

Το διπλό χτύπημα της μοίρας μέσα σε 20 μέρες

Την πρωτομαγιά του 2019, o Ίκερ Κασίγιας υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, κατά τη διάρκεια προπόνησης, γεγονός που σηματοδότησε το τέλος της καριέρας του. Ο ίδιος ξεπέρασε το πρόβλημα της υγείας του ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα ήρθε ένα δεύτερο χτύπημα της μοίρας, που αυτή τη φορά αφορούσε την αγαπημένη του σύζυγο. Σε μια γυναικολογική εξέταση ρουτίνας, η 35χρονη τότε Σάρα Καρμπονέρο διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο στις ωοθήκες και εγχειρίστηκε άμεσα με επιτυχία. Η ίδια ανακοίνωσε το πρόβλημα της υγείας της με μακροσκελή ανάρτηση στο instagram.

”Ενώ ακόμα δεν είχαμε συνέλθει από τον τρόμο, η ζωή μας εξέπληξε ξανά. Αυτή τη φορά άγγιξε εμένα αυτή η άσχημη λέξη με τα 6 γράμματα που ούτε να γράψω δεν μπορώ. Στις πρόσφατες εξετάσεις που έκανα ο γιατρός μου διέγνωσε έναν όγκο στις ωοθήκες τον οποία τον αφαίρεσα ήδη με επέμβαση. Όλα πήγαν πολύ καλά, ευτυχώς προλάβαμε πολύ νωρίς. Ωστόσο θα ακολουθήσουν μερικοί μήνες όπου θα υποφέρω, αφού θα πρέπει να κάνω την κατάλληλη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά κι ότι θα έχει ευχάριστο τέλος. Έχω την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου και μιας σπουδαίας ιατρικής ομάδας. Δράττομαι της ευκαιρίας να να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου”.

Τελικά, δεν τα κατάφεραν

Ήταν πραγματικά ένα σοκ για την οικογένεια, που ανέτρεψε τη ζωή όπως την ήξεραν μέχρι τότε, αφού κατάλαβαν ότι τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο και ότι όλα μπορούν να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη. Τελικά το ζευγάρι δεν βγήκε αλώβητο από αυτό το διπλό χτύπημα της μοίρας και το 2021 ανακοίνωσε το διαζύγιό του.

Ερωτεύομαι τη ζωή

Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της, η Σάρα Καρμπονέρο δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της στο instagram, όπου η ίδια ποζάρει με τρόπο που δείχνει ότι δυσκολεύεται, αλλά είναι πανέτοιμη να συνεχίσει τη ζωή της. “Ερωτεύομαι τη ζωή” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Καρμπονέρο, η οποία έχει περάσει πολλά…

Exit mobile version