Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παυλίδου – Παπαγιάννης: Το θέμα έχει διογκωθεί πολύ, λέει η Αγγελική Δαλιάνη
LIFESTYLE

Παυλίδου – Παπαγιάννης: Το θέμα έχει διογκωθεί πολύ, λέει η Αγγελική Δαλιάνη

Παυλίδου - Παπαγιάννης: «Θα μείνω σε αυτά που είπε ο Μάνος» ανέφερε η σύζυγος του Μάνου Παπαγιάννη σε συνέντευξή της

Η Αγγελική Δαλιάνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Open Weekend», με αφορμή την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του Open, «Η δική μας οικογένεια». Η ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τη δικαστική διαμάχη του συζύγου της, Μάνου Παπαγιάννη, με τη Σοφία Παυλίδου, αλλά και για την απόφαση που επέβαλλε στον ηθοποιό ποινή φυλάκισης τέσσερις μήνες με αναστολή, για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης. Η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, με την πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη, ωστόσο να καταθέτει έφεση επί της απόφασης.

Η Αγγελική Δαλιάνη, κάνοντας τη δική της τοποθέτηση, αρκέστηκε να πει πως πρόκειται για μια υπόθεση που δεν θέλει να συζητά δημόσια, καθώς είναι κάτι που την κάνει να νιώθει άβολα. Ωστόσο, παραδέχτηκε πως δεν ήταν καθόλου εύκολο για εκείνη όλο αυτό που κλήθηκε και καλείται να αντιμετωπίσει. «Δε μου αρέσει να μιλάω δημόσια γι’ αυτό. Είναι ένα πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Η ζωή έχει προβλήματα και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Θέλω να μιλάω για πράγματα χαρούμενα και όμορφα. Θα μείνω σε αυτά που είπε ο Μάνος, είναι κάτι που δεν έχει τελεσιδικήσει. Ευελπιστώ ότι τα πράγματα θα έρθουν στη σωστή τους διάσταση, γιατί πιστεύω ότι έχει διογκωθεί πολύ το θέμα αυτό » είπε αρχικά.

«Δεν είναι εύκολο και ειδικά όταν είσαι άνθρωπος που δε θέλεις να απασχολείς με τέτοια πράγματα. Είμαι άνθρωπος που θέλω να βγαίνω δημόσια και να μιλώ για τη δουλειά μου. Αυτός είναι και ο λόγος που οι εμφανίσεις μου στην τηλεόραση είναι ελάχιστες. Δεν ήταν εύκολο αλλά δε θα ήθελα να επεκταθώ γιατί δε με κάνει να νιώθω ωραία. Είπε και ο Μάνος κάποια πράγματα με τον δικό του τρόπο αλλά δε θέλω να επεκταθώ. Είμαι αισιόδοξη όμως» δήλωσε η Αγγελική Δαλιάνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις