Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Τυχερά ζώδια 2023: Αυτοί θα χαμογελάσουν το νέο έτος
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τυχερά ζώδια 2023: Αυτοί θα χαμογελάσουν το νέο έτος

Τυχερά ζώδια 2023: H νέα χρονιά είναι μια ανάσα μακριά

Το 2023 για αυτά τα 3 ζώδια φαίνεται να είναι τυχερή χρονιά που θα φέρει πολλές ευκαιρίες στην προσωπική και επαγγελματική ζωή. Ακόμα και στις δύσκολες χρονιές, υπάρχουν πάντα οι ευκαιρίες και οι τυχερές μέρες που προσφέρουν όμορφα συναισθήματα.  Το 2023 τρία ζώδια θα έχουν μια μεγαλύτερη εύνοια στη ζωή τους σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αυτοί είναι ο Σκορπιός, ο Ζυγός και ο Δίδυμος.

happy birthday greeting card on brown wooden table
Σκορπιός

Η νέα χρονιά θα είναι πολύ ευνοϊκή και τυχερή για τον Σκορπιό όσον αφορά τα οικονομικά θέματα. Ο Δίας θα βρίσκεται στον 6ο οίκο σου μέχρι τις 17 Μαϊου προσφέροντας πολλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου και η επιτυχία είναι δεδομένη! Είναι πολύ πιθανό να πάρεις μια προαγωγή ή να σου ανακοινώσουν αύξηση μισθού.

Ζυγός

Είναι πιθανό το 2023 να νιώσεις πως ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις σε επόμενο επίπεδο την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Επίσης, οι Ηλιακές Εκλείψεις στον Κριό και το ζώδιό σου σού δίνουν την δυνατότητα να προχωρήσεις σε νέα επαγγελματικά βήματα που θα σε ικανοποιούν περισσότερο. Μια αίσθηση σιγουριάς και αυτοπεποίθησης σε κατακλύζει τη νέα χρονιά και νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να ανοίξεις τα φτερά σου και πιθανά να απομακρυνθείς από συνεργασίες και επαγγελματικές σχέσεις που σε περιόριζαν στο παρελθόν.

Δίδυμος

Το 2023 φέρνει εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Θα σου επιστραφούν λεφτά που έχεις δανείσει και κάποια πρόσωπα θα σε στηρίξουν στον εργασιακό τομέα. Στον προσωπικό τομέα είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος. Μπορεί να προχωρήσεις σε μία επανασύνδεση που θα σου φέρει ευτυχία στη ζωή σου. Η παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα για αρκετό καιρό (Από τον Ιούνιο μέχρι αρχές Οκτωβρίου) σε ωθεί να θέλεις να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να ζήσεις νέες εμπειρίες. Επομένως το καλοκαίρι του 2023 θα είναι πολλά υποσχόμενο.

Πηγη: Bovary.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις