Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τσιτσιπάς – πατέρας: Οι ευχές για τα γενέθλιά του μετά το… βρίσιμο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς – πατέρας: Οι ευχές για τα γενέθλιά του μετά το… βρίσιμο

Τσιτσιπάς - πατέρας: Δείτε την ανάρτηση του τενίστα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει «δράση» στο τένις αυτή την περίοδο αλλά δεν ξεχνάει τον πατέρα του. Ο Απόστολος Τσιτσιπάς που είναι και προπονητής του γιόρτασε χθες τα γενέθλιά του και ο Στέφανος του έστειλε τις ευχές του μέσω Twitter.  Ανέβασε μια φωτογραφία του πατέρα του με την μητέρα του, Τζούλια Σαλνίκοβα, και έγραψε στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά σε αυτόν τον κύριο».  Δίπλα έβαλε και μια κόκκινη καρδούλα.

Ο Στέφανος και ο Απόστολος είχαν πολλά επεισόδια το τελευταίο διάστημα. Πρώτα τον έβρισε στο Vienna Open και εν συνεχεία πέταξε μπαλάκι προς το μέρος του στο ATP Finals και αποδοκιμάστηκε από τους θεατές στο Τορίνο. Συγκεκριμένα, στο Vienna Open ο τενίστας ξέσπασε και είπε προς το μέρος που κάθονταν ο πατέρας, η μητέρα του και ο γυμναστής του: “Είσαι μ@@@, είσαι μ@@@”. Λίγο αργότερα τους είπε να φύγουν.

Τα περιστατικά «διαμάχης»

Στο US Open  και σε ένα παιχνίδι με τον Μπόρνα Τσόριτς ο Έλληνας τενίστας είχε διώξει από την εξέδρα τον πατέρα του για να ηρεμήσει αφού έχανε ένα δικό του παιχνίδι μέσα από τα χέρια του. Έχουν τσακωθεί ακόμη και σε προπόνηση στη Μαγιόρκα. Μάλιστα, οι δύο τους έχουν προκαλέσει σχόλια εις βάρος τους από αντιπάλους του Στέφανου αφού ο Απόστολος χωρίς να έχει το δικαίωμα έδινε οδηγίες εν ώρα αγώνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις