Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρούλα Κορομηλά – Ελένη Μενεγάκη: «Πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα τον θάνατο»
LIFESTYLE

Ρούλα Κορομηλά – Ελένη Μενεγάκη: «Πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα τον θάνατο»

Ρούλα Κορομηλά - Ελένη Μενεγάκη: Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πίεση που ένιωθε στο παρελθόν

Η Ρούλα Κορομηλά έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και την ισορροπία που προσπαθεί να βρει ανάμεσα σε αυτή και το επάγγελμά της. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε επίσης, σε μια στιγμή που η ζωή της κινδύνευσε λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας. «Δεν την έβγαζα ποτέ στο σπίτι την πίεση της δουλειάς. Όταν πήγαινα, ήμουν μεταλλαγμένη. Καταπιεζόμουν, γιατί δεν ήθελα να δυσαρεστήσω τον σύντροφό μου και ίσως, αυτό ενίσχυσε τη διάλυση των σχέσεων. Οπότε, όταν άφησα τη φόρτιση της δουλειάς να περάσει στο σπίτι, χώρισα. Έδωσα πολύ μεγαλύτερο βάρος στη δουλειά. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό, πρέπει να συνεχίσεις έτσι και να παλέψεις περισσότερο. Αυτό έκανα και το πλήρωσα ακριβά», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε στη συνέχεια, δούλευε τόσο πολύ που έχασε τον εαυτό της, αλλά και το νόημα των σχέσεων. «Κάποια στιγμή, δεν άντεξα, έσπασε κάτι μέσα μου και λέω “η Ρούλα πού είναι; Ποιος την αγαπάει; Ποιος νοιάζεται για αυτήν;”. Εκτός από την οικογένειά μου, που είναι το στήριγμά μου. Ήθελα να μείνω μόνη και να τα βρω με εμένα και να δω τι γίνεται μέσα μου. Με όλη την πίεση, το άγχος και το ξύλο που έτρωγα από αριστερά και δεξιά, να λένε για μένα και να προσπαθώ να τα καλύπτω για να μη στεναχωρώ τους γονείς μου», εξήγησε.

Άρχισε να κλονίζεται ο οργανισμός μου κι αρρώστησα

Η πίεση αυτή επηρέασε και την υγεία της. «Άρχισε να κλονίζεται ο οργανισμός μου κι αρρώστησα. Δεν άντεχα, δεν είχα δυνάμεις. Πήγαινα να σκεφτώ και δεν μπορούσα, δεν γινόταν να κοιμηθώ, δεν με κράταγαν τα πόδια μου. Ήμουν σε άσχημη κατάσταση. Φοβήθηκα. Όχι μη χάσω τη δουλειά μου, αλλά να μην πεθάνω. Αποσύρθηκα, πέρασα δύσκολα, σχεδόν ακούμπησα τον θάνατο. Με άγγιξε αυτό», αποκάλυψε.

Τέλος, τόνισε πως κατάφερε να αντιμετωπίσει το αυτοάνοσο με τη δύναμη που άντλησε από τον εαυτό της. «Άντλησα δύναμη από μένα, έβγαλα μεγάλη δύναμη. Αν δεν έβγαζα δύναμη, δεν θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Ήταν κάτι αυτοάνοσο, ο οργανισμός μου το δημιούργησε», εξήγησε κλείνοντας.

Όλες οι μεγάλες στιγμές της Ρούλας στο «Μπράβο» του MEGA

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις