Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Μεσογείων – νεκρός: Αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας το θύμα
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Μεσογείων – νεκρός: Αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας το θύμα

Τροχαίο Μεσογείων - νεκρός: O αρχισμηνίας που σκοτώθηκε στο τροχαίο της Μεσογείων έτρεχε να προλάβει το λεωφορείο

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα στη Μεσογείων όταν πεζός χτυπήθηκε διαδοχικά από δύο αυτοκίνητα καθώς προσπαθούσε να περάσει τον δρόμο. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρόκειται για 28χρονο αρχισμηνία της Πολεμικής Αεροπορίας, τον οποίο αρχικά παρέσυρε ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα της Μεσογείων προς Αθήνα. Το χτύπημα ήταν σφοδρότατο -αποκαλυπτικές είναι οι εικόνες του διαλυμένου αυτοκινήτου- και εκτόξευσε τον άτυχο άνδρα στο αντίθετο ρεύμα, όπου τον παρέσυρε το δεύτερο αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή του.

Το δεύτερο αυτοκίνητο που παρέσυρε τον 28χρονο στην άνοδο της Μεσογείων ήταν ένα πολιτικό όχημα του Στρατού με οδηγό έναν φαντάρο ο οποίος υπέστη διάσειση και μεταφέρθηκε στο 401.

Κατά πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο άτυχος αρχισμηνίας προσπαθούσε να προλάβει το λεωφορείο που θα τον μετέφερε στην Τανάγρα για να αναλάβει υπηρεσία. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε κοντά στη γέφυρα του Καλατράβα, κοντά στην υπόγεια διάβαση, με τον 28χρονο ενδεχομένως να επιχείρησε να περάσει τον δρόμο έτσι για να προλάβει το λεωφορείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις