Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 21χρονη Θεσσαλονίκη – τροχαίο: Συνελήφθη η 19χρονη συνοδηγός στο ΙΧ
ΕΛΛΑΔΑ

21χρονη Θεσσαλονίκη – τροχαίο: Συνελήφθη η 19χρονη συνοδηγός στο ΙΧ

21χρονη Θεσσαλονίκη - τροχαίο: Το χρονικό του τροχαίου -Τη χτύπησε, έκανε όπισθεν και την ξαναχτύπησε

Στη σύλληψη μιας 19χρονης προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., η οποία επέβαινε στο ΙΧ του ασυνείδητου οδηγού που παρέσυρε την 21χρονη και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της 19χρονης και να της περάσουν χειροπέδες, ενώ βρίσκονται κοντά στη σύλληψη και του ίδιου του δράστη, o οποίος μένει άφαντος.

Όπως αποκαλύφθηκε, η 19χρονη ήταν συνεπιβάτης του 30χρονου στο μαύρο Skoda τη μοιραία στιγμή που χτύπησε δυο φορές την άτυχη κοπέλα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός του μοιραίου οχήματος έχει ταυτοποιηθεί, είναι ένας σεσημασμένος 30χρονος αλβανικής καταγωγής και αναζητείται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, χωρίς ωστόσο να είναι και ο ιδιοκτήτης του ΙΧ. Ο 30χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση ναρκωτικών. Είχε συλληφθεί με μεγάλη ποσότητα χασίς και αποφυλακίστηκε υπό όρους.

21χρονη Θεσσαλονίκη: Έλληνας παραβατικός ο ιδιοκτήτης του ΙΧ

Όπως αποδείχθηκε, το αυτοκίνητο δεν ανήκει στον ίδιο τον δράστη, αλλά σε΄ έναν 44χρονο Έλληνα, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και για ενδοοικογενειακή βία. Μάλιστα, ο άνδρας όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς αποκάλυψε ότι είχε δανείσει το ΙΧ στον 30χρονο. Το αυτοκίνητο που χτύπησε τη νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε λίγο μετά από τη φονική παράσυρση τα ξημερώματα της Τρίτης (22/11), εγκαταλελειμμένο, χωρίς πινακίδες και με σπασμένο παρμπρίζ, στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, πριν από την έξοδο για Νεάπολη, στο ρεύμα προς δυτικά, με τον οδηγό να παραμένει άφαντος. Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τις πινακίδες του οχήματος, που σημαίνει ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη.

21χρονη Θεσσαλονίκη: Το χρονικό του τροχαίου -Τη χτύπησε, έκανε όπισθεν και την ξαναχτύπησε

Το σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη έλαβε χώρα στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, όταν στη 1:20 τα ξημερώματα η 21χρονη προσπάθησε να περάσει τον δρόμο και εκείνη τη στιγμή ο ασυνείδητος οδηγός, που κινούνταν από τα δυτικά προς τα ανατολικά, την παρέσυρε και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης πρώτα χτύπησε με το αυτοκίνητο την κοπέλα, μετά δύο παρκαρισμένα οχήματα, και στη συνέχεια έκανε όπισθεν για να κάνει αναστροφή και πάτησε ξανά την κοπέλα. Ακολούθως έφυγε, αφήνοντάς την αβοήθητη.

Bίντεο: Το όχημα φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Σύμφωνα με βίντεο-ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το Mega, καταγράφεται η στιγμή που το μπλε όχημα του φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα από το σημείο, ενώ οι άνθρωποι που είδαν ή άκουσαν τη μοιραία πρόσκρουση φαίνεται να τρέχουν να τον σταματήσουν, ενώ κάποιοι τον κυνήγησαν. Οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τη στιγμή της παράσυρσης ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος: «Άκουσα έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Εκείνη τη στιγμή βλέπω ένα αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα».

Με μηχανική υποβοήθηση σε καταστολή η 21χρονη

Η 21χρονη φοιτήτρια Κτηνιατρικής, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις σε κεφάλι και ορθοπεδικά τραύματα και βρίσκεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θλάση σε πνεύμονα και σπλήνα. Η κοπέλα ζει τις τελευταίες ώρες με μηχανική υποβοήθηση σε καταστολή, με την οικογένεια και τους φίλους να ελπίζουν σε ένα θαύμα των γιατρών στο «Παπαγεωργίου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις