Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σχίζας – Παναγιώταρου Afrer Dark: Απαντήσεις σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις
LIFESTYLE

Σχίζας – Παναγιώταρου Afrer Dark: Απαντήσεις σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις

Ο νικητής του περσινού Survivor προχώρησε σε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις

Μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης έκανε ο Στάθης Σχίζας και δεν δίστασε μάλιστα, να απαντήσει σε πιο… προσωπικές ερωτήσεις. Καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» ο νικητής του περσινού Survivor μίλησε αρχικά, για την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα, με το kick boxing. «Ασχολούμαι χρόνια με τον αθλητισμό, αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το kick boxing. Είχα φάει, ένα knock out μια φορά, πολύ άσχημο. Άσχημο, όμως. Ξεκινάμε, παίζουμε τον αγώνα και με το που ξεκινάμε, γυρίζω το ματς τσούκου-τσούκου, του σπάω την μύτη και αρχίζει το παιδί να αιμορραγεί.

Κόβει τον αγώνα ο διαιτητής για να του σταματήσει την αιμορραγία και ξεκινάμε πάλι. Λέω “αφού του άνοιξα την μύτη, θα του ξαναδώσω εκεί πέρα”. Ξανά λοιπόν το ίδιο, του ξανανοίγει η μύτη, του την ξανακλείνουν. Την τρίτη φορά, είμαστε στον πρώτο γύρο, τον έχω βάλει στη γωνία και “φουσκώνω” που λέμε. Έχω ανοιχτεί και μου δίνει ένα κροσέ, Θέμη, που κοιμήθηκα και ξύπνησα τώρα, πριν από ένα τέταρτο», περιγράφει. «Συνήλθα, μετά από πέντε λεπτά, ξύπνησα και ρωτούσα “τι έγινε;”. Μου έλεγαν “τελείωσε ο αγώνας”. Άστα, πίκρα. Δεν είχα τις αισθήσεις μου. Ποιες αισθήσεις; Ξέχασα και το ποιος είμαι», συμπληρώνει.

Η Παναγιώταρου στο πλατό

Στη συνέχεια, στο πλατό της εκπομπής, βρέθηκε και η αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Το ζευγάρι κατευθύνθηκε στο εξομολογητήριο της εκπομπής και η Instagrammer έκανε στον σύντροφό της μερικές πολύ προσωπικές ερωτήσεις. Αρχικά, αναφέρθηκε σε μια κακιά συνήθεια που έχει ο ίδιος και εκνευρίζει τη σύντροφό του. «Είμαι λίγο ακατάστατος και λίγο αναβλητικός. Και κάνω κάτι με την πετσέτα στο μπάνιο, βγαίνω βρεγμένος και γεμίζει νερά το πατάκι και μετά όλο το σπίτι», είπε χιουμοριστικά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε το πιο «τρελό» σημείο που έχει κάνει σεξ. «Στο σινεμά μια φορά», είπε. Όσο για το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για σύντροφό του, δήλωσε: «Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάνει κάτι ακραίο, αλλά από άποψη συμπεριφοράς, το πιο ακραίο για μένα είναι να την σκέφτομαι όλη μέρα και να βρίσκομαι συνέχεια μαζί της. Να έχω γίνει ουρά της», ενώ συμπλήρωσε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Για σένα λέω». Όπως ανέφερε στη συνέχεια, δεν θα άλλαζε τίποτα πάνω στη σύντροφό του, καθώς την ερωτεύτηκε έτσι όπως είναι. «Το “άντρα θέλω, τώρα τον θέλω”, μόνο αυτό θα της άλλαζα», αστειεύτηκε. Τέλος, προχώρησε σε μια πιο.. «πικάντικη» αποκάλυψη, απαντώντας αν έχει παίξει ποτέ παιχνίδια ρόλων στο κρεβάτι. «Έχω κάνει το κατοικίδιο, τον μασέρ και τον αστυνομικό», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις