Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μικρούτσικος – Παπανώτας: «Δεν μπορεί τώρα αυτός να το παίζει τζόβενο και να λέει εμένα συνταξιούχο»
LIFESTYLE

Μικρούτσικος – Παπανώτας: «Δεν μπορεί τώρα αυτός να το παίζει τζόβενο και να λέει εμένα συνταξιούχο»

"Δεν ξέρω να έχω πάρει καμία εκπομπή από κανέναν" ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δηλώσεις παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Χαμογέλα και Πάλι και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο. Ο παρουσιαστής έριξε τα βέλη του τόσο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όσο και για τον Δημήτρη Παπανώτα. «Με τίποτα (σ.σ. δεν θα συνεργαζόμουν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου). Όχι επειδή κάποιοι έχασαν τη δουλειά τους, αλλά αυτό που βλέπω σαν εικόνα είναι για εμένα βουβό πρόσωπο. Εκτός αν είναι σκηνογραφική παρέμβαση, οπότε θα την έβλεπα έτσι επειδή είναι όμορφη κοπέλα. Είναι του ατάλαντου κι άλαλου γωνία, Γωνία όμως κι εγώ δεν στρογγυλεύω τις γωνίες. Τα λέω, όπως είναι» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν θα πιω καφέ (σ.σ. με τον Δημήτρη Παπανώτα). Μετά από αυτά που είπε, τα οποία θεωρώ παντελώς άδικα. Το είχε ξεκινήσει για το αν θα πρέπει να βγω στη σύνταξη ή όχι και μετά άρχισε κι έλεγε ότι του πήρα εκπομπή. Δεν ξέρω να έχω πάρει καμία εκπομπή από κανέναν. Αν ήθελε να έχει νόημα αυτό, θα έπρεπε να είχε αποσυρθεί γιατί είναι συνταξιούχος. Δεν μπορεί τώρα αυτός να το παίζει τζόβενο και να λέει εμένα συνταξιούχο» πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις